reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ja narazie podziękuję za te wrażenia. Muszę trochę odpocząć po porodzie;-)Jak byłam gina, to powiedział, że mieiączka może na być teraz bardzo skąpa. Ja mam własnie drugi raz i tylko plamię. Obfitośc nie ma tu teraz nic do rzeczy, a owulacja jest i uważać trzeba, żeby nie było mamy 2010;-)
A co do po porodowych brzuchów to myślałam o czymś takim:
http://www.allegro.pl/item743042588_lux_gorset_body_wyszczyplajace_bielizna36_38.html
Jakieś doświadczenia?
Ostatnia edycja:
Manija
Mama sierpniowa'09
Fajne gorseciki.
Jakbym taki zalozyla a do tego jeszcze wciagnela maksymalnie brzuch jak ta laska na zdjeciach to tez bym fajnie wygladala :-).
Ja narazie zainwestowalam w zwykle majty sciągające. Nosze je jak meza w domu nie ma
Jakbym taki zalozyla a do tego jeszcze wciagnela maksymalnie brzuch jak ta laska na zdjeciach to tez bym fajnie wygladala :-).
Ja narazie zainwestowalam w zwykle majty sciągające. Nosze je jak meza w domu nie ma
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Wypisze karincia tylko takie specjalne jednoskładnikowe dla matek karmiacychIstnieja takze zastrzyki hormonalne dla karmiacych ale co z tego wybrac tez sama nie wiem, ale uwierzcie Miłoszek własnie jest z zaburzen hormonalnych wywołanych karmieniem piersia, wiec ta ktora narazie chce zostac przy pojedynczych urokach macierzynstwa niech sie lepiej porzadnie zabezpieczy. Niech te co nie maja jeszcze@ w tym janie lekcewaza zabezpieczenia bo mozna juz nie dostac pierwszej poporodowej @;-)Ja tak samo
Przy karmieniu to lekarz pewnie nawet nie wypisze recepty na pigułki
andariel
mama super dwójki :]
ja też w piątek do gina, ale chyba się nie zdecyduję na żadne tabletki; nigdy nie brałam i sobie radziliśmy, więc teraz też będzie ok; ale fakt, ciężko się przestawić po ciążowym luzie - jak czytam, że karmiące mamuśki podostawały już @ to się nadziwić nie mogę i pomału dopiero do mnie dociera, że to możliwe i ja tez mogę za chwilę dostać;
ja w piątek idę do lekarza na kontrole i mam zamiar od razu poprosić o recepte, tabletki dla karmiących to HARMONET:-) brałam je poprzednio przez pół roku i wszystko było ok
a ja mysałam,ze sa tylko Cerazette,a tu prosze mamy juz inne
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
ja tez sie zapisalam na wizyte do gina,ale dopiero na 13 , bo chce juz po chrzcinach(a robimy 11),no i tez mam zamiar o tabletki poprosic.....ja bralam zawsze Microgynon,przez ladnych pare lat,a po poprzedniej ciazy ,to jak karmilam to nic nie bralam,a teraz poprosze....
reklama
azorek84
mama Amelii 2009
ja na microgynon mialam alergie.teraz mam te cerazette i tylko pryszczy dostalam jak 13-sto latka hehehe;-)no ale coz lepiej miec pryszcze i byc zabezpieczonym niz odwrotnie;-):-)