reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

Jak byłam gina, to powiedział, że mieiączka może na być teraz bardzo skąpa. Ja mam własnie drugi raz i tylko plamię. Obfitośc nie ma tu teraz nic do rzeczy, a owulacja jest i uważać trzeba, żeby nie było mamy 2010;-)

reklama
Jak byłam gina, to powiedział, że mieiączka może na być teraz bardzo skąpa. Ja mam własnie drugi raz i tylko plamię. Obfitośc nie ma tu teraz nic do rzeczy, a owulacja jest i uważać trzeba, żeby nie było mamy 2010;-)
Ja narazie podziękuję za te wrażenia. Muszę trochę odpocząć po porodzie;-)

A co do po porodowych brzuchów to myślałam o czymś takim:
http://www.allegro.pl/item743042588_lux_gorset_body_wyszczyplajace_bielizna36_38.html
Jakieś doświadczenia?

Ostatnia edycja:
Fajne gorseciki.
Jakbym taki zalozyla a do tego jeszcze wciagnela maksymalnie brzuch jak ta laska na zdjeciach to tez bym fajnie wygladala :-).
Ja narazie zainwestowalam w zwykle majty sciągające. Nosze je jak meza w domu nie ma :-D

Ja tak samo :tak:
Przy karmieniu to lekarz pewnie nawet nie wypisze recepty na pigułki :cool:
Wypisze karincia tylko takie specjalne jednoskładnikowe dla matek karmiacych:tak::tak:Istnieja takze zastrzyki hormonalne dla karmiacych ale co z tego wybrac tez sama nie wiem, ale uwierzcie Miłoszek własnie jest z zaburzen hormonalnych wywołanych karmieniem piersia, wiec ta ktora narazie chce zostac przy pojedynczych urokach macierzynstwa niech sie lepiej porzadnie zabezpieczy. Niech te co nie maja jeszcze@ w tym ja:eek:nie lekcewaza zabezpieczenia bo mozna juz nie dostac pierwszej poporodowej @;-)

ja w piątek idę do lekarza na kontrole i mam zamiar od razu poprosić o recepte, tabletki dla karmiących to HARMONET:-) brałam je poprzednio przez pół roku i wszystko było ok

ja też w piątek do gina, ale chyba się nie zdecyduję na żadne tabletki; nigdy nie brałam i sobie radziliśmy, więc teraz też będzie ok; ale fakt, ciężko się przestawić po ciążowym luzie - jak czytam, że karmiące mamuśki podostawały już @ to się nadziwić nie mogę i pomału dopiero do mnie dociera, że to możliwe i ja tez mogę za chwilę dostać;

Piwonia chodzę po chacie i myśle czy przypadkiem tego harmonet nie brałam po cerazette???:szok: w piątek idę to się dowiem od lekarza i skoruguję moja wypowiedz.

ja tez sie zapisalam na wizyte do gina,ale dopiero na 13 , bo chce juz po chrzcinach(a robimy 11),no i tez mam zamiar o tabletki poprosic.....ja bralam zawsze Microgynon,przez ladnych pare lat,a po poprzedniej ciazy ,to jak karmilam to nic nie bralam,a teraz poprosze....

reklama
Do góry