reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dolegliwości

Megaczka ja tak mam :baffled: przez parę dni było juz prawie czysto a tu od kilku dni mam krwawienie tylko też jakby za małe na miesiączkę, ale juz sama nie wiem może to i miesiączka :crazy:

reklama
ja potrafie cały dzień nic nie mieć,a jak tylko sie przedżwigam albo jestem zmęczona to troszku cos tam poleci,ale napewno to nie na miesiaczke jeszcze

Witam wszystkie Mamusie. Mam pytanie do mam po CC. Jak wygląda lub wyglądało i ile trwało Wasze krwawienie??? Czy też jest dużo mniej niż się spodziewałyście??? Pozdrawiam:**

ja mialam z 4 tygodnie takie jakby 1szy dzien okresu,
a teraz takie uplawy jakby ciagle zoltawo brazowe ale malutkie

Azorek- nie wiedzialam ze to badanie wymagane jak sie ma implant antykoncepcyjny zalozony, dzieki
chyba sie zdecyduje na tabletki..
ale to musze zaczac brac jak sie pierwszy okres zacznie:confused:

MEWA ja odradzam zastrzyki - moja znajoma miała - one działają tak jak tabletki, tyle, że nie ma tego jak odwrócić i ona się fatalnie po nich czuła - trzy miesiące z życia wyjęte.

A co to sa te implanty?

ja mialam z 4 tygodnie takie jakby 1szy dzien okresu,
a teraz takie uplawy jakby ciagle zoltawo brazowe ale malutkie

Dzieki za odpowiedz:-) Bo ja juz myslalam ze cos ze mna nie tak ale okazuje sie ze wszystko ok:-D:-D wiem ze przed zszyciem wyczyscili ile sie dalo ale nigdzie nie znalazlam jak to wyglada po CC. Pozdrawiam:****

Dziewczyny ja jestem 5 tygodni po porodzie i spodziewalabym sie juz teraz okresu a mam jakies dziwne plamienie...takie brunatno-pomaranczowe na wkladce i nie za fajnie pachnie:baffled:...i tak sobie leci,czuje nawet jak wycieka i zawsze mysle,ze zobacze zywo czerwona krew a tu ciagle jakies takie dziwaczne plamienie...Mialyscie cos takiego czy co sie dzieje??

a mnie hemoroidy dobijaja:no::wściekła/y:mam juz masc i modle sie zeby pomogla bo dzisiaj to juz boli :zawstydzona/y:
i wczorej przy zalatwianiu sie szew mi wylecial mniej wiecej taki dlugi ///////////////////////////////////////////////////////////////////////// :zawstydzona/y::szok: i sie zastanawiam czy to mozliwe ze takiej dlugosci mogl byc:confused::dry:

a mnie hemoroidy dobijaja:no::wściekła/y:mam juz masc i modle sie zeby pomogla bo dzisiaj to juz boli :zawstydzona/y:
i wczorej przy zalatwianiu sie szew mi wylecial mniej wiecej taki dlugi ///////////////////////////////////////////////////////////////////////// :zawstydzona/y::szok: i sie zastanawiam czy to mozliwe ze takiej dlugosci mogl byc:confused::dry:
hmmm ja kazałam sobie pokazac niteczki ze szwa, które mi połozna wyciągnęła - to było to kilka krótkich - tak z tego Twojego zrobiłby z 4 - 5 takich. Bo taki jeden przechodzi przez trzy dziurki chyba jest zaciskany i później następny i tak do końca nacięcia.

A maścią smaruj, smaruj bardzo często nawet jak jzu nie bedzie bolało, mi tak smarowane praktycznie pozchodziły(moja masc to Procto Hemolan - nie wiem czy dokładnie taka nazwa ale coś koło tego):-p

reklama
Do góry