reklama
Mewa29
mama Adama
Witam wszystkie Mamusie. Mam pytanie do mam po CC. Jak wygląda lub wyglądało i ile trwało Wasze krwawienie??? Czy też jest dużo mniej niż się spodziewałyście??? Pozdrawiam:**
ja mialam z 4 tygodnie takie jakby 1szy dzien okresu,
a teraz takie uplawy jakby ciagle zoltawo brazowe ale malutkie
Azorek- nie wiedzialam ze to badanie wymagane jak sie ma implant antykoncepcyjny zalozony, dzieki
chyba sie zdecyduje na tabletki..
ale to musze zaczac brac jak sie pierwszy okres zacznie
ja mialam z 4 tygodnie takie jakby 1szy dzien okresu,
a teraz takie uplawy jakby ciagle zoltawo brazowe ale malutkie
Dzieki za odpowiedz:-) Bo ja juz myslalam ze cos ze mna nie tak ale okazuje sie ze wszystko ok wiem ze przed zszyciem wyczyscili ile sie dalo ale nigdzie nie znalazlam jak to wyglada po CC. Pozdrawiam:****
Dziewczyny ja jestem 5 tygodni po porodzie i spodziewalabym sie juz teraz okresu a mam jakies dziwne plamienie...takie brunatno-pomaranczowe na wkladce i nie za fajnie pachnie...i tak sobie leci,czuje nawet jak wycieka i zawsze mysle,ze zobacze zywo czerwona krew a tu ciagle jakies takie dziwaczne plamienie...Mialyscie cos takiego czy co sie dzieje??
azorek84
mama Amelii 2009
a mnie hemoroidy dobijajamam juz masc i modle sie zeby pomogla bo dzisiaj to juz boli
i wczorej przy zalatwianiu sie szew mi wylecial mniej wiecej taki dlugi ///////////////////////////////////////////////////////////////////////// i sie zastanawiam czy to mozliwe ze takiej dlugosci mogl byc
i wczorej przy zalatwianiu sie szew mi wylecial mniej wiecej taki dlugi ///////////////////////////////////////////////////////////////////////// i sie zastanawiam czy to mozliwe ze takiej dlugosci mogl byc
hmmm ja kazałam sobie pokazac niteczki ze szwa, które mi połozna wyciągnęła - to było to kilka krótkich - tak z tego Twojego zrobiłby z 4 - 5 takich. Bo taki jeden przechodzi przez trzy dziurki chyba jest zaciskany i później następny i tak do końca nacięcia.a mnie hemoroidy dobijajamam juz masc i modle sie zeby pomogla bo dzisiaj to juz boli
A maścią smaruj, smaruj bardzo często nawet jak jzu nie bedzie bolało, mi tak smarowane praktycznie pozchodziły(moja masc to Procto Hemolan - nie wiem czy dokładnie taka nazwa ale coś koło tego)
reklama
azorek84
mama Amelii 2009
no ja mam rozpuszczalne bo mnie przeciez wypatroszyli jak karpia;-)a i tak wylazi cos czasem-to juz drugi tyle ze za pierwszym razem byl sporo krotszy