reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

ojej Aneczka- dobrze ze znalezli Ci przyczyne tych krwawien

ja wlasnie dzis bylam i moge wszytko,
tyle ze mi sie poped skonczyl rok temu:-( ciekawe czy mi kiedys ochota wroci
a co do antykoncepcji, to wedlug lekarza nie musze czekac na pierwszy okres?
i polecala mi zastrzyk albo implant antykoncepcyjny
ma ktoras mama doswiadczenie z ta metoda?
oby to bezpieczne dla dziecka karmionego piersia?

reklama
Witam wszystkie Mamusie. Mam pytanie do mam po CC. Jak wygląda lub wyglądało i ile trwało Wasze krwawienie??? Czy też jest dużo mniej niż się spodziewałyście??? Pozdrawiam:**

Mwea ja mam kuzynke ktora byla na zastrzykach hormonalnych-lekarz nie dopilnowal badan i malo brakowalo a zle by sie skonczylo-wina lekarza:-:)wściekła/y::tak:ale jesli proponuja te zastrzyki one sa oki przy karmieniu(qzynka tez po porodzie brala)tylko zebys miala badania raz na miesiac robione bo to wazne jest-podaja hormon zlozony jakis 2 skladnikowy i czasem jest tak ze jednego zbiera sie wiecej w organizmie i po to te badania

po 3 tygodniach ustapiło mi wreszcie odrętwienie palcy w prawej dłoni! co za ulga:-) ale nadal boli mnie koło zolądka ten miesien, przy wstawaniu czy skłonach to dopiero jazda:no::no: moze to byc powikłanie po tym jak Ci lekarze mi strzsznie ucisnęli przy porodzie by Małą wypchnąć:no:

Mnie też tak uciskali że aż mi coś w mostku strzyknęło :szok:
Teraz mnie jeszcze czasem boli jak się przeciągam i mam w tym miejscu jakby naczynka popękane :baffled:

To ja po 2 tygodniach nareszcie wyprozniam sie bez problemu i regularnie. Tutaj nie stosują czopkow glicerynowych. Dostalam jakis syrop ulatwiający wyproznianie, ale i tak przez pierwsze dni sie balam wyproznic i płakałam siedząc na kiblu :no::no:. Masakra, bolało jak cholera :no::no:

reklama
u mnie całą ciąże było ok ale po porodzie dostałam hemoroidów :angry:. Pomógł krem anusol, bez recepty, po tygodniu nie było śladu po tym paskudztwie

Już my slałam że krwawienie się skonczyło bo od kilku dni było czysto na wkładce a wczoraj wieczorem znowu sie pojawiło troszke :crazy: ale myśle że za mało na okres no i tylko piersią karmie :baffled:. Któras z was też tak miała?

Do góry