reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze dolegliwości

reklama
Azorek też mnie to gnębi:tak:
I faktycznie po zdjęciu szwów i zagojeniu brodawek jakoś daje się znieść ten połóg. Jeszcze niech tylko gospodarka hormonalna wróci do normy to będę szczęśliwa.
I mam pytanko: Jak długo przemywacie się roztworem Tantum Rosa? Na ulotce napisali że stosować go należy 7 dni a ja już 2 tygodnie się z nim bujam i zastanawiam się czy nie przesadzam:confused:

Azorek też mnie to gnębi:tak:
I faktycznie po zdjęciu szwów i zagojeniu brodawek jakoś daje się znieść ten połóg. Jeszcze niech tylko gospodarka hormonalna wróci do normy to będę szczęśliwa.
I mam pytanko: Jak długo przemywacie się roztworem Tantum Rosa? Na ulotce napisali że stosować go należy 7 dni a ja już 2 tygodnie się z nim bujam i zastanawiam się czy nie przesadzam:confused:

ja używałam go tylko w szpitalu,a potem kupiłam sobie Cleanic Intimate

ja musze przyznac ze tantum rosa nie wiele i pomoglo.chyba lepsza jest ta kora brzozy do przemywania:tak:
a teraz mam inny problem-hemoroidy:wściekła/y:na szczescie nie przeszkadzaja mi bardzo(jeszcze)zauwazylam ze cos mialam dopiero jak peklo i krew sie pojawila:zawstydzona/y::-(ehh co zrobic...mam nadzieje ze do swiat sie wsio uspokoi:tak::-D;-)

u mnie wczoraj pod prysznicem wyleciały szwy.. poza tym coś tam czasem zaboli,
no na wkładce tylko żółte coś zostawiam w niewielkich ilościach czyli w sumie mogę powiedzieć UFF

Sempe mi jeden szew też po 2tyg. wrósł to mi połozna wyrwała go krew leciała i boloło jak cholera jak rwała to darłam się w niebogłosy ufffffffff ale mam to juz za sobą:-)

no uff jestem po!! okazało się ze byl supeł i jak go przecieła to dwoma ruchami wyciągnęła reszte!! ajaj bolało i krew troszke leci i szczypie mnie teraz ale mam nadzieję ze wyciągnęla wszystko juz.

reklama
a ja właśnie po wizycie u gina 10 tygodni po porodzie a moja szyjka dalej rozwarta stąd pewnie ponad 8 tygodniowe krwawienie,dostałam skierowanie na morfologie i na kontrole niedługo.
CZy to jest cos nie tak jesli szyjka jest dalej rozwarta:confused: Bo ja sie nie orientuje ale mam nadzieje ze to nic zlego.... A po jakim czasie mozna juz brac kapiele a nie prysznic?????

Do góry