Mi położna w czasie porodu tak masowała krocze, że zaliczyłam tylko leciutkie pęknięcie - po starej bliźnie - więc "perturbacje kroczne" mnie nie dotyczą ale.... ale za to zatrzymało mi się krwawienie i musiałam jechać na "masowanie" - matko poród przy tym to przyjemność - straaasznie to bolało. Ale teraz znów coś ze mnie wypływa i przede wszystkim brzuch tak strasznie nie boli. Muszę tylko przez 2-3 dni brać ibuprom, żeby żaden stan zapalny się nie przypałętał... straszny dla mnie jest połóg - bo czuję się ciągle zagrożona. CHoćten w porównaniu z tym co miałam po porodzie Anielki to mimo wszystko błogostan
reklama
Aneczka, a miałas juz ten brązowawy kolorek wydzieliny i potym krew czy cały czas krwawa?mju ja mam znowu inny problem bo jeszcze nie przestałam krwawić...
mi dzis połozna zdjęła reszte szwów łącznie ich miałam ok 8 zewnetrznych poprzednio to góra 5 miałam no cóż.
chodzę i siadam juz normalnie ale np po 1h spacerze to nie miałam siły wejsc na 2 piętro! jestem strasznie słaba. boli mnie chyba lewy jajnik, no i najwazniejsze ze moja dupcia:-) wraca na swoje miejsce. Krwawienie mam rózne raz bardzo czewrone raz brunatne ale ciagle tego dużo mam. Połozna mówiła ze u wieloródek krwawienie ciągnie się dlugo nawet do 6 tygodni
chodzę i siadam juz normalnie ale np po 1h spacerze to nie miałam siły wejsc na 2 piętro! jestem strasznie słaba. boli mnie chyba lewy jajnik, no i najwazniejsze ze moja dupcia:-) wraca na swoje miejsce. Krwawienie mam rózne raz bardzo czewrone raz brunatne ale ciagle tego dużo mam. Połozna mówiła ze u wieloródek krwawienie ciągnie się dlugo nawet do 6 tygodni
majaam
majaam
U mnie od tygodnia , odpukać czysto, ale karmię rzadziej niż co 3 godziny i @ można się w każdej chwili spodziewać.Zastanawiam się, czy mogę się już normalnie wykąpać, bo mi tego bardzo brauje, uwielbiam sie moczyć w wannie. Teraz chciłabym choć parę minut
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Ja jeszcze plamie,ale u mnie to dopiero tydzien i 2 dni po porodzie...wiec normalne....
Szwow zadnych nie mialam,bo nic nie peklam ani nie nacinali mnie,wiec pod tym wzgledem mam luzik,siadalam normalnie juz zaraz po porodzie.....;-)
Szwow zadnych nie mialam,bo nic nie peklam ani nie nacinali mnie,wiec pod tym wzgledem mam luzik,siadalam normalnie juz zaraz po porodzie.....;-)
MALINKA2109
Fanka BB :)
Aneczka ale Ci fajnie!!
Ja jeszcze troszke plamienie mam ale co najgorsze tam gdzie mnie nacięli (to się ładnie wszystko zagoiło) to od wczoraj coś mnie tam kuje w środku jak by jakiś szew jeszcze był
Ja jeszcze troszke plamienie mam ale co najgorsze tam gdzie mnie nacięli (to się ładnie wszystko zagoiło) to od wczoraj coś mnie tam kuje w środku jak by jakiś szew jeszcze był
reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
A to rzeczywiście jak ma to być 6 tygodni to faktycznie za długo
Mi położna radziła pić sok z czarnej porzeczki bo dobrze działa na krew i wzmacnia
Mi położna radziła pić sok z czarnej porzeczki bo dobrze działa na krew i wzmacnia