Juluszka, a mierzyłaś ciśnienie? Może masz za wysokie? Poza tym wydaje mi się że jak Cię tak boli od kilku dni i nie przechodzi to powinnaś powiedzieć o tym lekarzowi bo APAP nie szkodzi i sama nie raz go w ciąży brałam, ale to chyba nie powinno aż tak Ci dokuczać...
Mojej mamie (jest po wylewie) lekarz na ból głowy kazał zażywać Paracetamol lub Apap Noc. Piszę o tym, bo neurolog pow mamie, że nie czeka się na ból nie do wytrzymania tylko tabletki się bierze ja zaczyna głowa pobolewać. Oba te środki można stosować w ciąży. Paracetamol sama brałam jak mnie hełm bolał także spróbuj może tego.
ja miałam tak z miesiąc w ciąży że codziennie miałam okropny ból głowy, lekarz powiedział że apap mogę brać nawet codziennie, choć ja tylko raz wzięłam...
no i powiedział że to moze być sprawka hormonów.... bo ciśnienie miałam ok
Cisnienie
Antkowa mierzyłam- 90 na 60 :-( tak am od początku ciąży, a we wtorek miałam nawet 80 na 60
Z tym właściwym momentem na zażycie leku
Asiu to racja i ja juz ten moment dawno przegapiłam jakieś dwa dni temu, a teraz to już po ptakach...
ale powiem,ze po zmierzeniu dzisiaj ciśnienia wieczorem stwierdziłam,ze już nic mi pomaga i nie mam nic do stracenia, więc wypiłam kawę i wiecie co... troche mi lżej, ale jak w nocy będzie bolało- wypije apap nistety zwykły, bo tylko taki mam
moja lekarka mi mówiła,ze te bóle głowy kilkudniowe są rzeczywiście
Robaczku z powodu zachwianej równowagi hormonalnej i miały minąć w piątym miesiącu( wcześniej miałam już takie migreny), i rzeczywiście od prawie dwóch miesięcy nie wiedziałam co to bóle głowy,a tu masz Ci los...
może to tez na zmianę pogody, mój też wrócił z pracy z bólem głowy, ale on komfortowo wziął IBUPROM MAX i ma spokój...
dzieki za wszystkie rady i spokojnej przespanej w całości nocki Dziewczyny...:-):-)