reklama
muminka*
Zaciekawiona BB
Mi juz mdlosci na szczescie ustepuja, ale w zamian dopadlo mnie teraz cos innego.
W weekend postanowilam wybrac sie na ciuchowe zakupy i kupilam sobie slodka jeansowa sukieneczke. Niestety M nie chciala mi sie dopiac w piersiach i musialam wziac L. Kiedy przyszlam do domu okazalo sie ze babka zapakowala mi zamiast L rozmiar M... no i to wystarczylo zeby wyprowadzic mnie z rownowagi. Rozbeczalam sie jak dzieciak ze maz mnie zaczal uspokajac.. a ja nie mogalm powstrzymac rozpaczy, siedzialam przy stole i beczalam Kiedys bylam raczej typem nerwusa i wszystko co nie po mojej mysli mnie wkurzalo i potrafilam krzesac iskry, a teraz byle co doprowadza mnie do lez
Ale widze ze nie jestem jedyna mazepa na forum
W weekend postanowilam wybrac sie na ciuchowe zakupy i kupilam sobie slodka jeansowa sukieneczke. Niestety M nie chciala mi sie dopiac w piersiach i musialam wziac L. Kiedy przyszlam do domu okazalo sie ze babka zapakowala mi zamiast L rozmiar M... no i to wystarczylo zeby wyprowadzic mnie z rownowagi. Rozbeczalam sie jak dzieciak ze maz mnie zaczal uspokajac.. a ja nie mogalm powstrzymac rozpaczy, siedzialam przy stole i beczalam Kiedys bylam raczej typem nerwusa i wszystko co nie po mojej mysli mnie wkurzalo i potrafilam krzesac iskry, a teraz byle co doprowadza mnie do lez
Ale widze ze nie jestem jedyna mazepa na forum
U mnie też częściej płaczkowe emocje niż przed ciążą. W ogóle w jakichś takich regularnych odstępach dopada mnie dół i wielkie płaczki, które nawet dość szybko mijają.
A ja właśnie dziś rano pościskałam się w pracy z kibelkiem. Pierwszy raz w ciązy, chyba mi coś na żółądku siadło.
A ja właśnie dziś rano pościskałam się w pracy z kibelkiem. Pierwszy raz w ciązy, chyba mi coś na żółądku siadło.
dosia24
Lipcowe mamy'09
dziewczyny cos kiepsko sie czuje dzisiaj. jak w koncu zwleklam sie z lozka i wzielam za porzadki to brzuch zaczal mnie dziwnie ciagnac, co prawda nie wiem dokladnie ale wydaje mi sie ze mialam taki nie bolesne skurcze. olalam wszystko i grzecznie leze w lozeczku. jak nie przejdzie to wezme nospe. kurcze a wizyta dopiero za 10 dni
kasiabzymek
Zaangażowana w BB
a mnie wkurzają ilość upławów, też tak macie, jest ich duża ilość, jakbym tam ciągle intensywnie się pociła
Dziewczyny ja mam pytanie ciut z innej beczki. Mam nadzieje, że może wy mi coś doradzicie.;-)
Odkąd zaczęłam przyjmować magnez+wit.B6 zaczęły mi strasznie puchnąć nogi. Już próbowałam wszystkiego- kremy nie pomagają, masaże, zimna woda też..... Jak myślicie czy to normalne??
Przeczytałam, że mogę być uczulona na jakiś jeden składnik z tych tabletek! Ale to przecież tylko witaminy
Odkąd zaczęłam przyjmować magnez+wit.B6 zaczęły mi strasznie puchnąć nogi. Już próbowałam wszystkiego- kremy nie pomagają, masaże, zimna woda też..... Jak myślicie czy to normalne??
Przeczytałam, że mogę być uczulona na jakiś jeden składnik z tych tabletek! Ale to przecież tylko witaminy
reklama
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Iwon - najlepiej zapytaj lekarza a swoja droga mozesz: zrezygnowac z soli, pic duzo wody mineralnej z mala zawartoscia sodu, trzymac nozki wysoko