a ja cierpię od jakiegoś czasu na suchoty, jak mnie dopadnie to pije i pije i niczym nie mogę ugasić pragnienia ... no z wyjątkiem pepsi ona zawsze działa :-) ale przecież nie będę jej piła codziennie bo mi zęby wypadną a jak się już tak opije to wyglądam jak bambaryłka dwa razy bardziej kulkowata niż normalnie
reklama
Ja tez czasem zachowuje sie jak wielblad A potem wygladam jeszcze okraglej Mam do was troche inne pytanie: jak wykonuje prace domowe z pozycja taka troche pochylona, np odkurzanie, to czuje jakby mnie ten dol brzucha tak ciagnal Tez tak macie? Bo mnie normalnie brzuch rzadko boli ale to jest zawsze takie smieszne uczucie...
Kasia_P'85
mama serduszkowego Misia
Ja jak się najem to w pracy nie mogę się nachylić do biurka tylko wykładam się na krześle w pozycji półleżącej prawie bo jak siedzę inaczej to od razu mi się niedobrze robi chyba żołądek uciskam
to jest zawsze takie smieszne uczucie...
dokladnie znam to uczucie ale z pierwszej ciazy teraz tak nie mam
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ja to zaczynam już miec problem z biodrami:-( Czasami tak bolą, że chodzic nie mogę:-(
Impresja Wiosenna
Lipcowe mamy'09
Ja znowu borykam się z bolącym mięśniem w pachwinie, jak wstaję z pozycji siedzącej, pierwsze kroki są bolesne.
Ja jakieś kilka dni temu miałam atak jedzeniowy! Normanie zjadłam obiad, kolacje o 19 a o 21 byłam głodna jak wilk!! Rany myślałam, że mnie pokręci... To kierunek kuchnia i jakieś kanapeczki z serkiem wrzuciłam w siebie. Ulżyło mi i mogłam iść spać...
Ale na tym się nie skończyło, bo w nocy się ocknęłam i jeść mi się chciało. Boże, ja w ten dzień zjadłam więcej niż zazwyczaj w ciągu 2 dni.
Ale na tym się nie skończyło, bo w nocy się ocknęłam i jeść mi się chciało. Boże, ja w ten dzień zjadłam więcej niż zazwyczaj w ciągu 2 dni.
reklama
dosia24
Lipcowe mamy'09
ja ostatnio tez mam problemy ze spaniem. budze sie i czuje ze chce mi sie siusiu, jak wstane to nie moge usnac. chce mi sie pic jesc wszystko tylko nie spac.
a dzis w poludnie ucielam sobie 2 godzinna drzemke i nie wiem co bede w nocy robic....
a dzis w poludnie ucielam sobie 2 godzinna drzemke i nie wiem co bede w nocy robic....