reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dolegliwości i objawy ciąży

a ja cierpię od jakiegoś czasu na suchoty, jak mnie dopadnie to pije i pije i niczym nie mogę ugasić pragnienia ... no z wyjątkiem pepsi ona zawsze działa :-) ale przecież nie będę jej piła codziennie bo mi zęby wypadną :-D a jak się już tak opije to wyglądam jak bambaryłka dwa razy bardziej kulkowata niż normalnie

reklama
Ja tez czasem zachowuje sie jak wielblad :-D A potem wygladam jeszcze okraglej :-D Mam do was troche inne pytanie: jak wykonuje prace domowe z pozycja taka troche pochylona, np odkurzanie, to czuje jakby mnie ten dol brzucha tak ciagnal :tak: Tez tak macie? Bo mnie normalnie brzuch rzadko boli ale to jest zawsze takie smieszne uczucie...

Ja jak się najem to w pracy nie mogę się nachylić do biurka tylko wykładam się na krześle w pozycji półleżącej prawie bo jak siedzę inaczej to od razu mi się niedobrze robi chyba żołądek uciskam

Mnie wczoraj tak rwało. I co się z M. zaczynamy śmiać , że nasza dzidzia już nóżkami wywija i dlatego tak się dzieje :) Ale no-spa pomogła...

Ja jakieś kilka dni temu miałam atak jedzeniowy!:szok: Normanie zjadłam obiad, kolacje o 19 a o 21 byłam głodna jak wilk!!:wściekła/y: Rany myślałam, że mnie pokręci... To kierunek kuchnia i jakieś kanapeczki z serkiem wrzuciłam w siebie.:zawstydzona/y: Ulżyło mi i mogłam iść spać...
Ale na tym się nie skończyło, bo w nocy się ocknęłam i jeść mi się chciało.:szok: Boże, ja w ten dzień zjadłam więcej niż zazwyczaj w ciągu 2 dni.:tak::tak:

reklama
ja ostatnio tez mam problemy ze spaniem. budze sie i czuje ze chce mi sie siusiu, jak wstane to nie moge usnac. chce mi sie pic jesc wszystko tylko nie spac.
a dzis w poludnie ucielam sobie 2 godzinna drzemke i nie wiem co bede w nocy robic....

Do góry