reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze dolegliwości i objawy ciąży

reklama
mnie wczoraj wieczorem bolala glowa. przod i tył. polozylam sie spac i przeszlo. a co do bolow brzucha to boli roznie. czasem po bokach a czasem po srodku ale bardzo nisko.

Kurcze ja to dzis myslalam ze z luzka nie wstane tak mnie brzuch rozbolal zaraz po rozbudzeniu sie.lekarz niby mowil ze moze pobolewac brzuch ale kurcze nie mowil do jakego stopnia. Wstalam do wc ze lzami w oczach , wizyte mam 20stego niewiem czy mam czekac czy jechac do niego to moja 1 ciaza i czasem czuje sie bezradna. Troche sie wystraszylam dzis ale polezalam i po 10 -15 minutach przeszlo.A moze to po tym ze napchalam sie hamburgerami o 1 w nocy :eek:

Ja przy ubieraniu butów na zgięcie poczułam takie jakby wręcz kopnięcie w lewej części brzucha. Wiem, że to nie było faktycznie to ale brzuch mnie bolał przez dobre parę minut później....

Ja przy ubieraniu butów na zgięcie poczułam takie jakby wręcz kopnięcie w lewej części brzucha. Wiem, że to nie było faktycznie to ale brzuch mnie bolał przez dobre parę minut później....

Wiem ze nie powinno sie schylac w dol tylko tak jak robisz przysiady, troche ciezko ale ja sie staram;-)

Witam jestem tu nowa, zwiedzam różne wątki i tu także postanowiłam napisać :-)Już przed ciążą czytałam jakie są jej objawy żeby przygotować się na to co może mnie czekać.Jedyne co się potwierdziło to ból piersi i lekkie mdłości, które trwały około 2 tygodni, potem nawet biust przestał mnie boleć i wiecie co???wkręciłam sobie, że to chyba martwa ciąża :zawstydzona/y:Drżałam ze strachu przed wizytą u gina ale na szczęście wszystko dobrze uufffffff.Jako dowód załączam wyniki usg: CRL-6,21cm BPD-1,98cm HC-7,45 cm FL- 0,847cm AC-6,59 dodam, że to 12-ty tydzień

Witaj Olcia ja tez tu bawi,ę od niedawna :-)

Mnie za to piersi bolą do tej pory :no: Mdłości się skończyły, ale wyczulenie na zapachy zostało...

W ciąży łatwo wpaść w paranoję... Byłam ostatnio u gina i wszystko ok :tak:

A bul brzucha, który i mi doskwiera to ponoć podnosząca się macica, ma się za to zmniejszyć ucisk na pęcherz :-)

Mama Helenki dzięki za ciepłe powitanie:-)Brzuch też czuję ale trudno to nazwać bólem, podobnie jest z cyckami.Bardziej chodziło mi o te przykre dolegliwości typu wymioty czy zgaga ale wcale nie narzekam cieszę się, że tak znoszę swój odmienny stan czego życzę wszystkim ciężarówkom.

reklama
Ja to po dzisiejszym porannym bolu brzucha sie zaniepokoilam i maz kazal mi jak najszybciej przyspieszyc wizyte wiec jutro dzwonie i umawiam sie chocby na jutro.
Niby bolec moze i powinno z powodu powiekszajacej sie macicy ale do jakiego stopnia .. :confused:
Jestem młoda to moja pierwsza ciaza nabieram zaraz do glowy glupot ze cos nie tak moze byc.Szkoda ze nie ma takiego urzadzonka ktorym moglybysmy w kazdej chwili podejrzec malucha :-)

Do góry