reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dolegliwości i objawy ciąży

reklama
Orsi masz to co ja-panika:-)Chociaż wizyta u lekarza zawsze wskazana przynajmniej będziesz spokojniejsza.Mnie strasznie boli jak kicham.

chyba każda z mas w okresie ciąży ma mniejsza lub większą panikę:-) najlepiej byłoby podłączyć sie do monitorka i non stop fasolkę podglądać;-) jak juz wczesniej pisałam, najchetniej robilabym usg co najmniej raz w tygpodniu, żeby wiedzieć że serduszko bije

Z tym kichaniem to chyba plaga. Bo ja mam to samo a najgorsze jest to, że kicham częściej niż przed ciążom. A brzuch chcę mi rozwalić. Nienawidzę tego uczucia a chyba muszę się z tym oswoić:-):-):-):-)

olcia2009 milo slyszec ze nie tylko ja panikuje :-p ale wizyta u gin powinna mnie uspokoic.
A z tym kichaniem to tez czasem mam ze jak kichne to o malo brzucha nie rozerwie :eek: dlatego jak czuje ze mam zamiar kichnac to albo lapie sie za brzuch albo przyciskam lekko poduche wtedy nie czuc takiego odskoku :-p

Jak na pierwszy raz to wystarczy tego gadania, idę pod kołderkę, bo spać mogę na okrągło.Dobranoc Wam i dzidziom:-)Orsi nic się nie martw

Chyba można kupić aparat do wyczuwania tętna... Ale czy tak naprawdę warto??

...no własnie ja się tak napaliłam na początku, ze sobie to fundnęłam i jak na razie nie używałam ani razu (boję się, że jeszcze za wcześnie, nie usłyszę serducha i wpadnę w panikę) teraz myślę, że to chyba nie jest wcale do niczego potrzebne, ale jak juz to mam to w końcu spróbuje :)

reklama
chyba kazda z nas panikuje w ciąży ale to raczej normalny objaw:-)

Orsi
też własnie się zastanawiam jak jest z tym bólem brzucha, bo kazdy mówi że może boleć ale do jakiego stopnia to już nikt nie odpowie, tak samo jak różnie boli i nie wiadomo co jest normalne a co nie......

mnie dziś nie boli i mam nadzieję że tak zostanie

Do góry