reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dolegliwości i objawy ciąży

:-):-) no to teraz ja:-):-)
jem srednio co godzinke:-D:-D moze nie tyle co jem a musze cos przkasic...
w nocy kolo 2 pobudka na jedzonko:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a tak to na siusiu czesciej wstaje:szok:
suchoty galopujace tez mam, pije i pije:-p oczywiscie soczki, wode, zeby nie bylo:-D:-D
ze spaniem tez problem, jestem zmeczona jak diabli a spac nie moge:dry:
okolo 5 wstaje i juz spac nie moge, a tu zaraz do pracy trzeba isc:sorry:

no i to co mnie najbardziej przeraza to to , ze boli mnie dol brzucha:-:)-(
nie caly czas ale czesto, i mam taka inna wydzieline:zawstydzona/y::zawstydzona/y:az wstyd o tym pisac:zawstydzona/y:
krwi tam nie ma naszczescie:-(
ale tak sobie mysle ze to moze nerwy
ten moj mnie do grobu doprowadzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale kiedy malenstwo w brzuszku poczuje od razu jestem spokojniejsza:tak: martwie sie i chyba do konca zycia mi juz tak zostanie:-)
ale sie nabazgralam:-p:-p

reklama
olcia2009 milo slyszec ze nie tylko ja panikuje :-p ale wizyta u gin powinna mnie uspokoic.
A z tym kichaniem to tez czasem mam ze jak kichne to o malo brzucha nie rozerwie :eek: dlatego jak czuje ze mam zamiar kichnac to albo lapie sie za brzuch albo przyciskam lekko poduche wtedy nie czuc takiego odskoku :-p

Tez tak mialam :-D na cale szczescie kichanie sie skonczylo :-)

A co do picia dziewczyny, to nie macie pojecia jak jestem wdzieczna szefowi, ze kupil ta maszynke z woda i kubkami ;-) Co pol godziny wypijam kubek zimnej wody i odrazu jakos lepiej mi sie robi.
Szef chyba na mnie zbankrutuje :-) bo juz wydoilam jedna butle (w kilka dni) a kubeczek za kazdym razem biore sobie nowy.
A co mi tam ;-) Wazne, ze ja sie dobrze czuje :-D

Ps. A woda jest przepyszna, jakby zrodlana (a w Irlandii kupic dobra wode to wyczyn i straszne koszta, woda kosztuje tu wiecej niz 1.5l pepsi czy soku)

wczoraj byl poruszany temat bezsennosci i chyba od tego czytania tez mi się bezsenność dziś przypałętała, położyłam się po 12 potwornie zmęczona, a już po 4 nie spałam, zbudziłam sie przed moim meżem ktory wstaje o 5, i tak do 8 przelezalam w łóżku, masakra, a do tej pory spałam jak dziecko:-:)-:)-(

Ja ostatno pochaniam duze ilosci wszystkiego co mokre, woda kompoty herbaty i to roznego rodzaju i ciagle mi sie pic chce :szok:

reklama
Do góry