reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dolegliwości i objawy ciąży

Mi tam chrapanie nie przeszkadza. Moj ojciec chrapał, a mieszkanie było malutkie, teraz mąż chrapie, ale ja i tak usnę. Bardziej mi przeszkadza jak dzieciaki przychodzą nocy, ale to już Wam jedną z ostatnich nocy opisywalam. :-) Mój starszy jak jeździ do swojego ojca, to mu nie wolno wchodzić do sypialni, a ja jakoś nie potrafię tego zabronić, no i mam tak jak mam. Tylko czy to z drugiej strony nie jest tak trrroooszeczkę przyjemne....:tak:

reklama
SILENCE "Eksperyment wykonany lecz niestety nie udany ..."
No i nie wiem czy to dziala :( Chwile po zaaplikowaniu moj M chrapal sobie radosnie jak zwykle. Chyba ze wzgledu na pelnie ja dlugo nie moglam zasnac i jakos goraco mi bylo. Otworzylam okno, ale temperatura na zewnatrz nie sprzyja calonocnemu wietrzeniu ;) Kiedy juz w koncu udalo mi sie zasnac... no tak - teraz nie wiem czy to co opisze jest tylko snem czy faktycznie tak bylo - ostatnio miewam tak realistyczne sny, ze dalabym sobie glowe uciac, ze zdarzylo sie to naprawde - w kazdym razie wydawalo mi sie, ze kilka razy budzilam sie w nocy i M nie chrapal. Moze zadzialalo z opoznieniem... a moze to byl tylko piekny sen?

hehe ja tak się cieszyłam że mój mąż nie chrapie a wczoraj ja do łóżka a on swoje chrapanie włączył i porostu nic nie pomagało w końcu obudziłam go i powiedziałam przestań chrapać inni też chcą spać- pomogło hehe :-D:-D:-D

mnie ostatnio pobolewał brzuch i dziś na usg wyszło że mam przykurczoną macicę:-( a biorę non stop nospę i nie powinna taka być
i jeszcze wysokie ciśnienie 150/95, za wysokie....
muszę zmienić dietę tylko nie bardzo wiem na jaką, mam nadzieję że coś znajdę w internecie na ten temat

Robaczku a ta przykurczona macica to cos powaznego??? dlaczego ta sie dzieje???
mnie rowniez ostatnio pobolewa brzusio. szczegolnie wieczorami jak poloze sie juz do lozeczka lub za duzo sie ruszam. wczoraj zrobilam sobie dluzszy spacerek i jak tylko sie zmeczylam to tez w brzusiu tak jakby klucie było.

Robaczek na pewno powinnaś zrezygnować z soli, bierz no-spe dużo odpoczywaj i na pewno wszystko będzie dobrze. Wysokie cisnienie często dotyczy kobiet w ciązy, więc nie martw się.
Dosia ja tez mam czasem takie kłucia, lekarz mówił, że tak ma być

dziewczynki to jeszcze jedno pytanie. czy macie jakies wydzieliny??? ja mam lekko bialawe lub takie jak woda. czy tez tak macie???

Kurcze, mnie też od jakiegoś 1,5 tygodnia codziennie boli brzuch i szczerze powiedziawszy niepokoi mnie to:eek:, łykam Nospę forte, trochę pomaga.
Do tego zaczęły mi drżeć powieki więc włączyłam dodatkowy suplement w postaci magnezu z wit b6.
Teraz właśnie podczas gotowania obiadu tak mnie zaczął mocno boleć brzuch, że aż przyszłam sobie usiąść na chwilę.
Ech....

reklama
robaczek_25 W pierwszej ciąży walczyłam z wysokim ciśnieniem, lekarz zalecał dietę lekko strawną. Teraz walczę z anemią, całe szczęście z powodzeniem. Więc z dietami jestem za pan brat :) Może coś pomogę jak będziesz miała wątpliwości :-)

Do góry