reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości i objawy ciąży

reklama
Mój m naszczęćsie nie chrapie ale zato mam chmika który mnie budził od 5 bo się mu nudziło i zębami stukał w klatkę werdota pospać nie dał :crazy:

izabell96 Ja nie dosyc, ze mam chrapiacego wspollokatora to na dodatek dwa szczury dla ktorych pora nocna jest pora polowan i harcow :) Ogony juz dawno wyladowaly w dziennym, bo inaczej spac nie szlo a o moim M to juz pisalam. Bylam w aptece, kupilam SILENCE - drogie to cholerstwo prawie 37 zl - oby tylko zadzialalo.

Matyldo slyszalam o tym wynalazku co kupilas,czytalam ze jest rewelacyjny i ze dziala po 1 razie tez zamierzam cos takiego kupic ale no troche to kosztuje:dry:
Wiec czekam na efekty - napisz jak oceniasz ten srodek :-)

Matylda a na jakiej zasadzie to działa? I na jak długo starczy? Wiem, że dopiero kupiłaś ale może na opakowaniu jest jakies info:confused: Pytam bo może bym kuzynke poprosiła to by mi przysłała:-)

Mamo Helenki u mnie dokladnie tak samo, jak M jest zmęczony to jak spi na plecach chrapie okropnie, ale wystarczy go na bok przełożyc (tzn. szturchnąć) i jak ręką odjął:-):-):-)

reklama
sylwia.m SILENCE środek przeciwko chrapaniu - jest doustnym preparatem zawierajacym pianke o smaku mietowym, ktora przywiera do blon sluzowych. Jeden pojemnik wystarcza na ok. miesiac stosowania. Tyle wyczytalam w ulotce :)

Do góry