robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
mój na szczęście nie chrapie non stop, więc jak zaczyna a ja się budzę to zatykam mu nos, to pomaga na tyle że moge zasnąć, a jak nie pomaga to znowu, czasem się budzi zmienia pozycję i wtedy nie chrapie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matylda wiesz mi że ja zrobiłabym wszystko by mój M. przestał chrapać ale on nie robi sobie z tego kompletnie nic. A jakbym mu kupiła jakiś środek w
aerozolu to by stwierdził, że i tak nie będzie go używał. Taka wredna małpa z niego czasami.
Jak mój zaczyna chrapać tak że ja przez to nie mogę spać to albo on albo ja robimy wypad z sypialni na kanapę i koniec :-)
Ja jestem z tych wrednych mój jak chrapie to już sam automatycznie odwraca się na bok bo się boi że zaraz z łokcia między żebra dostanie i jak zacznie od nowa to jeszcze raz jak ja nie śpię to on też nie będzie. no chyba że wiem że chrapie ze zmęczenia to jestem bardziej wyrozumiała ale on najczęściej chrapie jak sobie popije wtedy to nie mam litości