reklama
Mi od pierszego tygodnia ciąży, kiedy jeszcze nic nie podejrzewałam, koleżanka z pracy mówiła, żebym zrobiła test bo jestem w ciąży innych objawów raczej nie zauważyłam. Teraz też nie jest źle poza: napadami płaczu właściwie bez powodu, bólem piersi i chwilowymi mdłościami, które juz właściwie ustąpiły. Martwie sie tylko tym, że brzuszek mi się zaokrąglił, piersi znacznie urosły a schudłam 4kg od początku ciązy.
Dziś ciężka noc za mną! Mój M. dziś chrapał jak szalony, co mu zmieniłam pozycję ułożenia twarzy to zaś zaczynał.... Potem go już prosiłam, żeby poszedł na bok a on mi przez sen mówi że NIE!
I tak całą noc.... Siusiu chodziłam chyba ze 3 razy....
I do tego jeszcze ząb mnie jeszcze zaczął boleć. Tylko najciekawsze jest to że nie mam w nim żadnej dziurki..... Tak więc nie wiem co mnie bolało?
I tak całą noc.... Siusiu chodziłam chyba ze 3 razy....
I do tego jeszcze ząb mnie jeszcze zaczął boleć. Tylko najciekawsze jest to że nie mam w nim żadnej dziurki..... Tak więc nie wiem co mnie bolało?
matylda1405
Lipcowe mamy'09
iwon bardzo dobrze Cie rozumiem. Ja ciezkie noce mam od poczatku ciazy przez to jego chrapanie (wczesniej mi nie przeszkadzalo). I wczoraj powiedzialam KONIEC. Jutro ide do apteki i kupuje SILENCE SILENCE - środek przeciwko chrapaniu [3961] - Twój produkt po najlepszej cenie z Twenga albo BREATHE RIGHT BREATHE RIGHT PASKI NA NOS DO SKÓRY NORMALNEJ ROZMIAR UNIWERSALNY 10 PASKÓW - Twój produkt po najlepszej cenie z Twenga Mam nadzieje, ze sie sprawdzi, bo juz dluzej tego nie wytrzymam.
Matylda wiesz mi że ja zrobiłabym wszystko by mój M. przestał chrapać ale on nie robi sobie z tego kompletnie nic. A jakbym mu kupiła jakiś środek w
aerozolu to by stwierdził, że i tak nie będzie go używał. Taka wredna małpa z niego czasami.
aerozolu to by stwierdził, że i tak nie będzie go używał. Taka wredna małpa z niego czasami.
Orsi005
Fanka BB :)
:-) heheh patrze nie tylko ja mam problem z chrapaniem mojego meza - moj to daje jak wiertarka udarowa
reklama