reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dolegliwości i objawy ciąży

wiem, że B12 to kwas foliowy ale chyba na jego brak nie mogę narzekać bo łykam codziennie aż 12 mg ?!? może to brak czegoś innego albo poprostu jakaś reakcja skórna? hmmm.... poszukam w necie jak wyjdę z pracy:baffled:

reklama
Mi od pierszego tygodnia ciąży, kiedy jeszcze nic nie podejrzewałam, koleżanka z pracy mówiła, żebym zrobiła test bo jestem w ciąży:) innych objawów raczej nie zauważyłam. Teraz też nie jest źle poza: napadami płaczu właściwie bez powodu, bólem piersi i chwilowymi mdłościami, które juz właściwie ustąpiły. Martwie sie tylko tym, że brzuszek mi się zaokrąglił, piersi znacznie urosły a schudłam 4kg od początku ciązy.

To ja szczęściara jestem, przesypiam całą noc bez siusiu, ale za to jak się obudzę pędzę na łeb na szyję:-D.

a może to nie zajad, tylko opryszczka? ja w 4 tygodniu ciąży /jeszcze o niej nie wiedziałam/ też myślałam, że to zajad, ale jak się rozwinęło, to okazało się, ze to opryszczka

Ja też pierwszy razw życiu miałam opryszczkę, właśnie się jej pozbyłam. Smarowałam Zoviraxem i przyschła, ale właściwie musiałam poczekać, aż zniknie

Dziś ciężka noc za mną!:no: Mój M. dziś chrapał jak szalony, co mu zmieniłam pozycję ułożenia twarzy to zaś zaczynał.... Potem go już prosiłam, żeby poszedł na bok a on mi przez sen mówi że NIE!:szok::szok:
I tak całą noc.... Siusiu chodziłam chyba ze 3 razy....
I do tego jeszcze ząb mnie jeszcze zaczął boleć. Tylko najciekawsze jest to że nie mam w nim żadnej dziurki..... Tak więc nie wiem co mnie bolało?:confused::confused:

Matylda wiesz mi że ja zrobiłabym wszystko by mój M. przestał chrapać ale on nie robi sobie z tego kompletnie nic. A jakbym mu kupiła jakiś środek w
aerozolu to by stwierdził, że i tak nie będzie go używał. Taka wredna małpa z niego czasami.:baffled::angry::happy:

reklama
Jak mój zaczyna chrapać tak że ja przez to nie mogę spać to albo on albo ja robimy wypad z sypialni na kanapę i koniec :-)

Do góry