reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dolegliwości i objawy ciąży

Anika ja już jakiś czas temu kupiłam typowo ciążowe staniki i muszę przyznać są naprawdę komfortowe - dobrze trzymają piersi, są z delikatnej,mięciutkiej bawełny i najważniejsze rosną razem z nami nawet o 2 nr więc polecam :)

reklama
Anika a to Ci niespodzianka z tym stanikiem haha.... no teraz to coraz wiecej takich rozmiarowych zaskoczeń bedzie u nas napewno....

Mój biuścik teraz to dopiero nabrał kształtów.... Aż miło się patrzy jak ubieram bluzkę z dekoltem... Takie pełne baloniki.:-D:-D

Ostatnio zauważyłam że znowu zaczynam częściej siusiać. A moja ulubiona pora to 5 rano, jak najlepiej mi się śpi. Potem lecę do ubikacji jak na skrzydłach;-)

Ostatnia edycja:
a najgorsze przed Nami, jak bąble podrosną to będą uciskać pęcherz, heh pamiętam to uczucie jak układanie się na łóżko trwało po 20 minut i kiedy już udawało mi się znaleźć wygodną pozycję ... musiałam siku :-D i od nowa układanie się i znowu siku
żałowałam wtedy że nie mogę się podczepić do sufitu, może wtedy bym się lepiej wyspała

reklama
Do góry