Anika ja już jakiś czas temu kupiłam typowo ciążowe staniki i muszę przyznać są naprawdę komfortowe - dobrze trzymają piersi, są z delikatnej,mięciutkiej bawełny i najważniejsze rosną razem z nami nawet o 2 nr więc polecam
reklama
Mój biuścik teraz to dopiero nabrał kształtów.... Aż miło się patrzy jak ubieram bluzkę z dekoltem... Takie pełne baloniki.
Ostatnio zauważyłam że znowu zaczynam częściej siusiać. A moja ulubiona pora to 5 rano, jak najlepiej mi się śpi. Potem lecę do ubikacji jak na skrzydłach;-)
Ostatnio zauważyłam że znowu zaczynam częściej siusiać. A moja ulubiona pora to 5 rano, jak najlepiej mi się śpi. Potem lecę do ubikacji jak na skrzydłach;-)
Ostatnia edycja:
veritaserum71
Fanka BB :)
Dziewczyny :-)
Ja to wstaje o 12, 3 i 5.30
Ciezko mi sie ostatnio wyspac, przez to nocne sikanie ale co tam., pic trzeba
Ja to wstaje o 12, 3 i 5.30
Ciezko mi sie ostatnio wyspac, przez to nocne sikanie ale co tam., pic trzeba
a najgorsze przed Nami, jak bąble podrosną to będą uciskać pęcherz, heh pamiętam to uczucie jak układanie się na łóżko trwało po 20 minut i kiedy już udawało mi się znaleźć wygodną pozycję ... musiałam siku i od nowa układanie się i znowu siku
żałowałam wtedy że nie mogę się podczepić do sufitu, może wtedy bym się lepiej wyspała
żałowałam wtedy że nie mogę się podczepić do sufitu, może wtedy bym się lepiej wyspała
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
iwon ja się budzę codziennie o 4 na siusiu jak w zegarku !
ja to samo, 4-ta codziennie należy do mnie;-);-);-);-)
tyle że u mnie oprócz sikania dochodzi udrażnianie nosa
reklama
... tyle że u mnie oprócz sikania dochodzi udrażnianie nosa
u mnie to samo aż mam wrażenie że mi język zdrętwiał - od oddychania przez usta i tak noc w noc po kilka razy