reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
E-mamo witaj w klubie, mnie drugi dzień boli kręgosłup ale o dziwo nie w dolnym odcinku tylko tak między łopatkami i przy karku.... zastanawiam sie czy to może być powiązane z ciążą....
Mnie boli dokładnie w tym samym miejscu:-(
Myślę, że to od powiększonych, cięższych piersi. Nie wiem jak jest u Ciebie, ale ja w tej chwili mam imponujące balony.
EE... to nie tylko mnie czułości i przytulanki przestały interesować? ;-)
Myślałam, że jestem jedyna. Choć moja gina też mi w sumie powiedziała, że teraz powinniśmy sobie odpuścić częste i intensywne zabawy.
Biedni Ci nasi mążczyźni
Myślałam, że jestem jedyna. Choć moja gina też mi w sumie powiedziała, że teraz powinniśmy sobie odpuścić częste i intensywne zabawy.
Biedni Ci nasi mążczyźni
My nawet raz mieliśmy przytulankę i było .... całkiem przyjemnie.;-) Ale żebym tak sama... no nie mam siły. To pewnie minie po I trymestrze, ale póki co to ja wolę się tylko tak przytulić, żeby mnie po plecach poglaskał, objął, pocałował. Jednym słowem blisko, ale bez ingerencji.:-)
Może to sama natura nas przed tym broni, bo skoro badanie może być szkodliwe, to pewnie przytulanko też. Tak myślę.
Może to sama natura nas przed tym broni, bo skoro badanie może być szkodliwe, to pewnie przytulanko też. Tak myślę.
reklama
Impresja Wiosenna
Lipcowe mamy'09
A czy jest któraś, co nie zauważyła u siebie zmiany w biuście z powodu ciąży? Trochę się martwię, bo w poprzedniej ciąży w tym okresie zmienił się kolor brodawek, piersi stały się pełniejsze a teraz nic.