Jeszcze nie wiem co to są mdlosci... jak na razie meczy mnie cholernie zgaga... i nadwrażliwość na zapachy... wczoraj jak weszlismy z mezem do sklepu z farbami... myslalam że umrę ;-) a mój TZ na to, że przecież zawsze tu taki zapach byl ;-) al ja pierwszy raz tak intensywnie go czulam, wczesniej mi nie przeszkadzal
reklama
Impresja Wiosenna
Lipcowe mamy'09
Miglak podziel się, jak można walczyć z zaparciami w ciąży, bo problem i mnie dotyczy niestety.
Mój sposób to picie rano jogurtu takiego do picia, i oczywiście duże ilości wody niegazowanej. Tak nawet do dwóch litrów dziennie.
Ale tak pomyślałam, że można spróbować śliwek w słoiczkach, takich jak się kupuje dzieciom na zaparcia. Nie pamiętam czy to Gerbera czy Bobo, ale zawsze można spróbować. Mi na razie woda i jogurt wystarczają.
Ale tak pomyślałam, że można spróbować śliwek w słoiczkach, takich jak się kupuje dzieciom na zaparcia. Nie pamiętam czy to Gerbera czy Bobo, ale zawsze można spróbować. Mi na razie woda i jogurt wystarczają.
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Na zaparcia to polecam wypicie szklanki wody na czczo. Poza tym super działa pełnoziarnisty chleb z ziarnami. Ja piekę w domu sama taki chlebek na zakwasie i póki co wszystko działa jak trzeba;-)
Znacie może jakiś sposób na bolący kręgosłup?
Ja na razie nie mogę wykonywać żadnych ćwiczeń i zaczął mi już doskwierać ból pleców na wysokości biustu.
Ja na razie nie mogę wykonywać żadnych ćwiczeń i zaczął mi już doskwierać ból pleców na wysokości biustu.
Impresja Wiosenna
Lipcowe mamy'09
O śliwkach nie pomyślałam, trzeba spróbować, zaś kefir pije codziennie, chyba nie ma różnicy czy to jogurt czy kefir.Dzięki za rady.:-)
reklama
Impresja Wiosenna
Lipcowe mamy'09
Mniam, chlebek własnej roboty, mniamNa zaparcia to polecam wypicie szklanki wody na czczo. Poza tym super działa pełnoziarnisty chleb z ziarnami. Ja piekę w domu sama taki chlebek na zakwasie i póki co wszystko działa jak trzeba;-)
Oj z kręgosłupem nie pomogę bez ćwiczeń to chyba ciężko. A jaka jest przyczyna bólu, dokucza Ci rwa kulszowa? Na rwe pomoże specjalny masaż.
I nie smuć się emama, jak czujesz, ze po zrobieniu bety się uspokoisz to zrobić nie zaszkodzi.