Dzieki moniska. Ja mam dosc sporo do zgubienia. Musze trzymac sie diety bo dla mnie mz nie dziala tydzien sie trzymam a potem zawsze sie na cos skusze i koniec diety a tu okreslone co mozna a czego nie. Robilam juz kilka razy kopenchadzka diete i efekt fajny ale juz bym chyba nie przetrwala na jajkach i szpinaku bleee. Teraz dukan na ostro i koniec. Moniska jak widac po tobie efekt tez super wiec do roboty bo juz patrzec na siebie nie moge.
reklama
frotka 74
Fanka BB :)
Monia fajne przepisy na jednej ze stron co podałas linki.Na jutro zrobię galaretki z kurczaka i dyski z tuńczyka , bo akurat mam 2 puszki tuńcz z wody.Boje sie ze T bedzie głodny i nie wytrzyma rygoru dlatego szykuje amciu
moniSkaBe
a ja dzisiaj non stop glodna, jakos sie najesc nie moge.
Zaraz chyba dopcham sie kawa i podszykuje obiad.
Placuszki z kalafiorem, a na deser zrobie znou kanapke kinder, bo byla pycha. :-)
MIKI polecam diete, tylko ja musze cos pomyslec nad urozmaiceniem, bo jak mam znowu zjesc jajka to mnie rzuca.
Zaraz chyba dopcham sie kawa i podszykuje obiad.
Placuszki z kalafiorem, a na deser zrobie znou kanapke kinder, bo byla pycha. :-)
MIKI polecam diete, tylko ja musze cos pomyslec nad urozmaiceniem, bo jak mam znowu zjesc jajka to mnie rzuca.
frotka 74
Placuszki m ozesz zrobic z zupy tylko zagescic otrębami trzeba a z jajek ugotowanych kotleciki.Ta kanapke kinder gdzięś przepis widziałam, musze zgapic
Tu przepisy protalowe dziewczyny z mojego drugiego forumhttp://www.wielkiezarcie.com/recipeslist.php?user=150332
Tu przepisy protalowe dziewczyny z mojego drugiego forumhttp://www.wielkiezarcie.com/recipeslist.php?user=150332
Ostatnia edycja:
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
dziewczynki gratuluje spadkow !!!!!!! jestescie the best !!!
u mnie dietkowo ok, narazie sie nie waze, ciekawe jak dlugo uda mi sie nie zważyc chociaz tydzien bym chciala wytrzymac
ja dzisiaj na obiad zupka jarzynowa
u mnie dietkowo ok, narazie sie nie waze, ciekawe jak dlugo uda mi sie nie zważyc chociaz tydzien bym chciala wytrzymac
ja dzisiaj na obiad zupka jarzynowa
Poczytam przepisy. Na dzisiaj mam jogurt twarog, jajka. Zrobie liste zakupow i jak m przyjedzie z pracy pojedziemy na zakupy. Moj M na diety sie nie nadaje wiec na niego liczyc nie moge. W polsce zawsze odchudzalam sie z mama i wspieralysmy sie a teraz licze na was.
moniSkaBe
kawa pomogla, troche sie zapchalam.
lece wyjac "biszkopt" z kinder kanapki :-)
u mnie z waga poki co zastoj. teraz zwaze sie po fazie proteiny + warzywa.
to codzienne wazenie sprawia ze wariuje, tu 100 gram spadnie, tu znowu 200 na plusie i to dobija
lece wyjac "biszkopt" z kinder kanapki :-)
u mnie z waga poki co zastoj. teraz zwaze sie po fazie proteiny + warzywa.
to codzienne wazenie sprawia ze wariuje, tu 100 gram spadnie, tu znowu 200 na plusie i to dobija
naughty&happy
Mama Antoniego :D
ale dukanowo się zrobiło na BB :-)
U mnie MŻ wciąż, trzymam się dzielnie - myślę, że fakt, iż zaglądam do Was mobilizuje mnie dodatkowo ;-)W końcu nie jestem sama w postanowieniu ... i głupio by było się wyłamać
Laski na dukanie w słyszałyście, że to dieta dożywotnia? Do końca życia 1 dzień w tygodniu na proteinach trzeba być ... inaczej efekt jojo
U mnie MŻ wciąż, trzymam się dzielnie - myślę, że fakt, iż zaglądam do Was mobilizuje mnie dodatkowo ;-)W końcu nie jestem sama w postanowieniu ... i głupio by było się wyłamać
Laski na dukanie w słyszałyście, że to dieta dożywotnia? Do końca życia 1 dzień w tygodniu na proteinach trzeba być ... inaczej efekt jojo
reklama
moniSkaBe
bo w sumie to nie jest to DIETA jakotaka tylko zmiana zwyczajow zywieniowych na dluzsza mete.
Ale z drugiej strony czy to az takie duze poswiecenie jesc tylko raz w tygodniu proteiny i cieszyc sie zgrabna sylwetka ?
Ale z drugiej strony czy to az takie duze poswiecenie jesc tylko raz w tygodniu proteiny i cieszyc sie zgrabna sylwetka ?