reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

reklama
ja dzisiaj do 16.30 byłam tylko na kawie bo nie miałam możliwości zjesc, wpierw 5 godzin jechałam samochodem, potem dojechałam do firmy a tam przyszlo nam siedziec z księgową w jednym pokoju no i głupio mi było wyjąc tuńczyka z puszki i go zjesc, wiec siedzialam glodna i pilam kawe, z to po poludniu zjadlam kolacje bo byłam u rodzinki a jestem u ninch drugi raz w zyciu no i glupio bylo nic nie zjesc i ciagle mi wypominali ze nie jem

a dzisiaj rano sie wazylam i jest -2 kg

ale jutro jade do nastepnej rodzinki :(

zastanawiam się moze to sobie kupic http://www.goodbyeappetite.pl/

Ostatnia edycja:
katrinka ja uzywalam tego aqua slim i uwazam ze spoko, musisz wypic 1,5 l wody z tym specyfikiem na dzien...
to moze tez byc okej mysle... cenowo podobnie, ale tutaj 3 saszetki na dzien wiec aqua slim bardziej sie oplaca, bo cena to jakies 1,5-2zl za saszetke

No i ja od dzisiaj DUKANA. mam nadzieje ze wytrwam. Motywacja wielka tylko za bardzo nie wiem co moge jesc w tej fazie. Dodatkowym problemem sa produkty bo tu np. nie ma jogurtu 0 i twarogu chudego. Kurcze musze do polskiego sklepu podskoczyc, a tak leje ze nie da sie wyjsc z domu.
Dziewczyny napiszcie co jadlyscie w 1 fazie

Mam tez filet z podudzia indyka zrobię sałatkę z jajkami, sałatą,ogórkiem i sosik na bazie jogurtu czosnkowy i git.Odmrażam też filety rybne z dorsza zrobię kotleciki z otrębami.
Razem z mężem zaczynamy dietę MŻ i produkty dozwolone przez dukana ale bez wariacji.Nie mam jogurtu zero to jem zwykły naturalny.
Chlebek wyszedł niski w smaku dobry, chrupiacy. Zjadłam trzy mini kromalki +twaróg chudy z jogurtem odrobina soli i pieprzem, kubek maślanki.Sycące i smakowało:)

Ostatnia edycja:
reklama
No i ja od dzisiaj DUKANA. mam nadzieje ze wytrwam. Motywacja wielka tylko za bardzo nie wiem co moge jesc w tej fazie. Dodatkowym problemem sa produkty bo tu np. nie ma jogurtu 0 i twarogu chudego. Kurcze musze do polskiego sklepu podskoczyc, a tak leje ze nie da sie wyjsc z domu.
Dziewczyny napiszcie co jadlyscie w 1 fazie
ja tez az tak nie szaleje, kupowalam jogurty 1,5 jak nie bylo 0.
co jesc hmm... tunczyk, jajka, jogurty, serki wiejskie, chuda wedlina, piersi z kurczaka faszerowane, robilam nalesniki dukana, buleczki. Oczywiscie jajka to wiesz.. jajecznica, na miekko, na twardo, buleczki na slodko itp. Serek wiejski z cebulka, wedlinka, serek wiejski na slodko z aromatem. Jogurt z twarogiem na slodko ze slodzikiem.

ehh.. :-)

Do góry