reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

N&H tak, jest 6 :-D
fajnie ze nie podjadasz..

ja wczoraj bylam zmuszona zjesc troszke makreli w sosie pomidorowym, wszystko byloby ok, gdyby nie cukier w skladzie, ale inaczej bym padla z glodu, juz mi sie slabo robilo, a bylismy w gosciach "na wodce" i byly tylko kanapki.. a ja ich nie moge :-)

reklama
Hej :)Pisze szybciutko kochane w Lidlu sa super wagi kuchenne z funkcją liczenia kalorii.Wskazuje w wazonych produktach ilość białka, tłuszczu, węglowodanów itp. Kosztuje tylko 49,99 !!!!na allegro ostatnio widziałam 91 !

ano tak:tak:, bo juz sie dziwilam, wodka ponoc bardzo kaloryczna, ja juz w ogole nie pije, moze na weselu wypije toascik;-) teraz mam tym bardziej motywacje do odchudzania, przeciez ja kiecke musze kupic!!:-D:-);-)

a mnie sie bardzo wczoraj milo zrobilo, spotkalam ciocie Karola, ktora nie widziala mnie dosc dlugo, bo pewnie z jakies pol roku.
Powiedziala, ze chyba schudlam , ze ladnie wygladam, tak promiennie.
A kurcze w kurtce bylam. Ale i tak bardzo milo mi sie zrobilo :-)

Karalajna no to bierz sie do roboty, zeby szalowo wygladac :-D

Frotka podobnie jak ty dziś przesledziłam tego dukana,nie powiem babki tam maja imponujące efekty, hhh zmartwiło mnie tylko to , że jedna z tych super odchudzonych, nabawiła się depresji z powodu braku weglowodanów i wyladowała na farmakologicznym leczeniu, twierdzi, że za długo proteinowa faze stosowała. Ja dzis zrobiłam test na dukanie i wyszło mi ze maks moge schudnac do wagi 62,8 kg, I faze stosowac 2 dni nastepna ok 60 dni, kolejna 80 kilka dni

POchwale sie 2,5 kg mniej dieta Mż, o ile dzis 10 styczeń to 10 dzień MZ

Ostatnia edycja:
reklama
Co do weglowodanów to faktycznie jest taka teoria ze maja wpływ na produkcję tryptofanu , co wpływa na dobre samopoczucie psychiczne i dobra prace neuroprzekazników. A kobieta o której wspomniałam pisze o tym na stronie polecanej przez Ciebie. Dieta Dukana moje przepisy i poczynania. nie na stronie głownej, ale na moje zmagania i wyniki. Kobieta przedłużała dni proteinowe by schudnac szybciej i jak twierdzi to było podstawa tego że nabawiła sie depresji

Do góry