reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

reklama
Czarna nie stresuj Miki :-D

Zawsze możesz powiedzieć ważę grubo ponad 70 i mam prawie 170 :-) I jak ładnie brzmi hehe

wczoraj jednak jabłko na noc zjadałam ale już wytrzymać nie mogłam ... chyba wcześniej spać powinnam chodzić :-D
Dzisiaj standardowo wafle ryżowe z twarożkiem chrzanowym i wędlinka. Ale mnie kusi żeby się zważyć :)

Ostatnia edycja:
od wczoraj siedze w pasie neoprenowym ciekawe czy to mi zmniejszy brzuch, wiem wiem powinnam w nim ćwiczyć - czasami zrobie kilka brzuszków

tez mam ten pas i zapomnialam ze przynosi cudowne efekty:tak:, oczywiscie jesli sie w nim cwiczy, dzis zakladam,i albo w domu pociwicze albo wybiore sie w koncu na ten fitness:tak:

czarna jesli cwiczysz to normalne ze waga stoi,w koncu miesnie waza wiecej niz tluszcz:tak:, jak cwiczylam ostro to wazylam 69kg a wygladalam zajebiscie, wiec sie nie martw:tak:, pewnie super wygladasz:-) i to wystarczy...

ja jutro wazenie, nie moge sie doczekac, chyba bede sie wazyc 2 dniw tygodniu...;-)

Mcgosia Ty taaak szczuplutka i jeszcze się odchudzasz ... do rozmiaru 34 chcesz dobić ?
:eek: N&h Ty mnie chyba z kimś pomyliłaś :-D:-D:-D ja w zyciu nie miałam rozmiaru 36 a co dopiero 34.... mam 160cm wzrostu i 65kg wagi :sorry: spodnie to nosze na rozmiar 42 a bluzki nawet 38 :dry: już nie mówie że śmiesznie wyglądam z tą wielką d*pą bo mam krótkie nóżki :-D:-D:-D

mój dzień dzis
śniadanie - kefir 0%
obiad - 2 dzwonka halibuta duszone z garścią warzyw
kolacja- ??? chyba nie będzie a jeśli to maślanka:sorry2:

Rano twarożek+sałata zielona +herbata, późej galaretka z kurczaka z jajkiem i marchewką.Teraz kawka:)Do słodyczy narazie nie ciągnie co cieszy najbardziej.Nie wazę sie jeszcze a mój T lata wazy sie rano i wieczór haha:)

reklama
Ajentka ja robilam stad -> Na słodko - Dietetyczne Obżarstwo drugi przepis od gory.

McGosia a mnie sie wydaje, ze to troche malo jak na caly dzien. W kazdym razie ja bym umarla z glodu. W ciagu dnia jem i podjadam bardzo duzo.

Co do slodkosci... hmm.. ja wrecz odwrotnie, przed dieta praktycznie nie jadlam, teraz MUSZE jesc :-D na szczescie na tej diecie moge obzerac sie do upadlego :-D
u mnie waga stoi... w sumie nie wazylam sie od 2 dni, bo chce zwazyc sie dopiero po warzywach, czyli za 3 dni :-)

MIKI a ile chcesz zrzucic?

co do moich wynikow hmm.. troszke mi morale opadly, jak zobaczylam w pon ze waga stoi.. ale dalej trwam w diecie bez grzeszkow :-)

Do góry