reklama
Towicz86266
Fanka BB :)
Co do zgagi to najlepiej wypić mleko lub zjeść odrobinę musztardy ona tez zabija kwas
angelika1609
jak ja miałam zgage to dziewczyny też mi tu doradzały cole i pomogło
michalina_ch
dziewczynki, doradzcie mi, od kilu dni boli mnie caly brzuch - tak jakbym miala zakwasy.... bylam dzis u lekarza, zlecil dodatkowe badania, ale powiedzial ze jest ok, ale ja ledwo wytzrymuje, nie moge chodzic, wstawac, siadac itd..... czy Wy tez tak miałyście????????
michalina generalnie zdarza mi się czuć jakby mnie walec rozjechał, bolą mnie pachwiny, nogi, krzyż, "flaki", ale mięśnie brzucha (bo to chyba Ci doskwiera?) jeszcze mnie nie bolały...Nie napiszę więc nic mądrego, nie doradzę
mamaktosia
michalina - no właśnie byłam z tym dziś u gina bo czułam się jakby autobus mnie przejechał albo walec conajmniej , do tego bolało gardło , nic specjalnego się nie dowiedziałam , a na pytanie kiedy zacznę normalnie łazić usłyszałam że za 2 mc po porodzie ...ale młody mi się obrócił głową w dół i może to on tak uciskał ... ginek żadnej choroby nie znalazł a szukał długo ;-) więc skoro tobie twój powiedział to samo to coś w tym musi być ....
kurcze a mnie wczoraj zawialo na plecach;/ ledwo chodze....maz mnie masowal wczoraj i bylo o niebo lepiej..ale teraz on w pracy..a tak by sie przydal. marzy mi siee zeby ktos mi pojezdzil walkiem do ciasta po plecach..)
reklama
Podziel się: