reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe dolegliwości

reklama
ech, ja to w ogóle nie mam żadnych problemów z zaparciami i jakbym miała biegunkę, to bym mogła nie zauważyć.. najpierw mi się brzuch obniżył - Mała przestała sięgać moich żeber, a od przedwczoraj znowu czuję żebra:/ ja nie wiem - ona tam disco jakieś ma czy fitness?:/ czuję się dobrze, tylko zmęczona coraz bardziej jestem i coraz ciężej mi chodzić. też tak macie? takie wrażenie, że Wam ktoś każe przenosić worki cementu albo innego ciężkiego czegoś?

Tigi oj tak... i chodzę jak kaczka, bo mnie du*a i miednica bolą... :baffled: Młodego czuję niby nisko, bo dosłownie przy kościach biodrowych, ale kopy sadzi mi i w żebra...

Też mam wrażenie jakby maleństwo znowu wróciło pod zebra. Pozycja siedząca już mu przeszkadza. Też się bardziej męczę, no i w nocy od czasu do czasu mam takie bóle jak na okres. Termin na 23 grudnia. A i drzemki w dzień doszły :

dzięki dziewczyny, raźniej mi jak wiem, że nie jestem sama:D już się zastanawiałam, co ta Młoda wyczynia, że nagle znowu ją czuję pod żebrami:D

O widze ze jeszcze nas pare zostalo z brzuszkami , ja tez chodze jak kaczka duzo spie i dzis na dodatek mam uczucie jakby mnie dzidzia rozrywala

reklama
Dziewczyny, super,ze jest taki wątek, może coś mi tutaj doradzicie, uspokoić ie. ...
jestem w 17;tyg ciąży, przez wiele lat nie mogliśmy mieć dziecka, mam ogromne problemy ze

Do góry