reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe dolegliwości

reklama
ja w pierwszej ciazy jak tylko bylam przeziebiona to jadlam kanapki z czosnkiem ! i jadlam duzo witaminy c. Kiwi cytrynki i herbatke z pigwą;) powodzenia Michalina;*

ja wczoraj mialam cos strasznego, takie okropne kolatanie serca. calusienki dzien. tak jaky serce na moment przestawalo bic a za chwile bilo ze zdwojona sila. podobno w rodzinie mojej duzo jest przypadkow arytmii serca..jak dzis tez tak bede miala to musze isc szbko do lekarza na jakies ekg...maz byl wczoraj przerazony...zawsze mialam cisnienie podwyzszone, z racji nadwagi ... norma to bylo 130/90 .. nawet wiecej. a wczoraj mialam 119/60 .. wiem ze calkiem ladne cisnienie ale do mnie w ogole nie podobne..takze zobaczymy jak bedzie dzs. wstalam normalnie - nic mi narazie nie kolacze, oddycham spokojnie...

mamuśka, jak tak mam to moczę nóżki w gorącej wodzie :-) wyciąga ten ból. Albo weź sobie od razu kąpiel. Najlepiej z mężem, zapomnisz o bólu ;-)

właśnie chyba idę do wanienki, niestety sama, bo mój mąż jest na rybach :D (właśnie dostałam sms-a, że złowił suma i cedrę - cokolwiek by to nie było;D)

Mamuśka - wędkarz to rozumiem :tak: uwielbiam to najbardziej podlodowe , ostatnio nawet męża zaraziliśmy z miom tatą .... ogromny relax ... ale sum i cedra ? gdzie mieszkacie ? a raczej gdzie łowicie ?:-D ja mam żylaki , małe ale ja je widzę , więc smaruję latanem i venorutonem żel, podobno venospray jest fajny, chłodzi i prxynosi ulgę zmęczonym nogom.

mamaktosia naprawdę?:) Ty też zapalona wędkarka?:) Mój M jakoś od tego roku się zaraził. Mieszkamy w Legionowie, a łowi gdzieś koło Nowego Dworu Mazowieckiego ;)

Chwiowo mam " urlop " wędkarski , ale lubię bardzo , najbardziej podlodowe , może w styczniu wyciągnę tatę na męską wyprawę :-D mam dużo dziwnych hobby :cool2: strzelam , łowię ryby , i takie tam o których lepiej nie pisać ...;-)

reklama
haha to ja dołączę do kółka wędkarskiego:-)mój mąż też zapalony wędkarz dumny jak paw jak przyniesie zwierzynkę do domu, ale i tak najbardziej kot się cieszy:-)u nas podział obowiązków - mażł łowi, a ja rozpalam grilla pod zdobycz:tak:zawsze mam wtedy w pogotowiu karkówkę jakby połow nie wypalił:-D

Do góry