reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe dolegliwosci

Polozylam sie i przez noc troche przeszlo... brzuch mi sie troche stawia ale mniej niz wczoraj. Powiem Wam szczerze ze chyba nie urodze w terminie... czuje ze to chyba szybciej... nie wiem dlaczego ale takie dziwne przeczucie mam:)

reklama
monissia a na kiedy masz termin? Bo coś Twój suwaczek nie działa. No i może lepiej skonsultuj się z lekarzem...bo takie stawianie się brzusia, to różne może mieć podłoże...

A mi się już coraz mniej chce.. od kilku dni mam takiego lenia, że już sama nie wiem co mi jest. Może spowodowane jest to zbliżającym się "końcem" .. nie mogę na niczym się skupić, najchętniej to bym siedziała w kompletnej ciszy i gapiła się w jeden punkt nie myśląc o niczym :)
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że potwornie się męczę :eek: wejście na drugie piętro mnie wykańcza, po takim marszu muszę posiedzieć z 10 min by serduszko znów mogło spokojnie sobie bić :)

g_agnes daj znać co z Tobą!

Monissia
mam tak samo jak Ty :) nawet założyłam się z moim tatą o termin porodu: ja obstawiam, że będzie wcześniej, on że nawet po terminie. Zakład będzie anulowany jak Wiktor urodzi się w Prima Aprilis. :-)
Nie wiem skąd mi się to przeczucie o wcześniejszym porodzie wzięło, ale jestem tego niemal tak pewna, jak wcześniej tego, że to chłopiec.

exquise zawsze możesz skoczyć do Gina i poprosić na wszelki wypadek o skierowanie do szpitala...tak żeby mieć w razie czego...

kivinko może zadzwoń do Ginki i się zapytaj...a kiedy masz wizytę teraz?

monissia exquise ja nie wiem, czemu ale też mam przeczucie, że urodzę wcześniej...i wszyscy dookoła mi też tak mówią...zobaczymy!

Dziewczyny...od jakiegoś czasu zaobserwowałam u siebie taką dość obfitą wydzielinę z pochwy...jednego dnia jest ok, a drugiego dosłownie mnie zalewa...czy wy też macie coś takiego?

kivinko no właśnie nic nie biorę...już mówiłam o tym Ginowi wcześniej, ale mówił, że to normalne w ciąży i że ilość wód jest ok, więc niby nie mam się o co martwić, ale wiesz sama rozumiesz, jak to jest...

reklama
kivink nie mam pojęcia co to znaczy...adasza doskonale cię rozumiem:baffled: ja też tylko się kulam i stękam ...do tego od soboty męczy mnie biegunka i strasznie w jelitach mi się "przelewa" ciekawe co mi jutro na to powie moja ginka? kasia upławy to ja mam normalnie mega:baffled: wkładkę zmieniam kilka razy dziennie i ginka mówi że to ok

Ostatnia edycja:
Do góry