reklama
coralic
Fanka BB :)
g_agnes położna na szkole rodzenia mówiła, że jak któraś miała bóle w plecach podczas okresu to niewykluczone (a raczej pewne), że podczas porodu będą one bardzo silne i raczej nieustępujące.
Ja jestem dziwnym przypadkiem, bo podczas @ jakiekolwiek bóle odczuwałam bardzo rzadko, a jeśli już to bardziej mnie ćmiło niż bolało.. ciekawe jak to będzie podczas porodu.
Ja jestem dziwnym przypadkiem, bo podczas @ jakiekolwiek bóle odczuwałam bardzo rzadko, a jeśli już to bardziej mnie ćmiło niż bolało.. ciekawe jak to będzie podczas porodu.
CobraOna
Dziewczyny skąd będe wiedziała że już czas?
w nocy nie spałam bo okropnie bolał mnie cały brzuch ale domyślam się że raczej z przejedzenia. Teraz okropnie boli dół pleców i podbrzusze ale jest to ciągły ból ustępuje raczej rzadko i na chwile. Okropnie bolą mnie łydki i okolice krocza jak bym miała wielkiego siniaka w tym miejscu;/
Nie wiem czy to reakcja na przejedzenie? Czy mam się zacząć martwić?
w nocy nie spałam bo okropnie bolał mnie cały brzuch ale domyślam się że raczej z przejedzenia. Teraz okropnie boli dół pleców i podbrzusze ale jest to ciągły ból ustępuje raczej rzadko i na chwile. Okropnie bolą mnie łydki i okolice krocza jak bym miała wielkiego siniaka w tym miejscu;/
Nie wiem czy to reakcja na przejedzenie? Czy mam się zacząć martwić?
lene55
CobraOna: ja też mam ten "dziwny" i bardzo nieprzyjemny ból pleców z bólem brzucha- promieniuje , ale od kilku dni niestety i krocze też boli i tak jak Ty nie wiem czy to już jakiś poważny symptom zbliżającego się porodu??? dziewczyny, które rodziły sn pomocy
helena1987
Zaangażowana w BB
Dziewczyny ja od piątku mam takie same bóle, dziś w nocy dół pleców i podbrzusze nie dały mi spać z bólu dodatkowo dość silne nieregularne skurcze przyłączam się do pytania lene55
CobraOna
Mnie boli cały czas bez zbytnich przerw, ale ból staje się coraz bardziej upierdliwy, wydaje mi się że bardziej boli. A młody jak by mniej ruchliwy. Kurde jeszcze 18 dni, czy nie mogły by mi po prostu odejść wody a nie takie dziwne podchody ;/
powiedzcie mi prosze po czym poznac ze sacza sie wody? Od wczoraj caly czas mam tam mokro... wkladki zmieniam co godzine mniej wiecej i sa wilgotne. A ze jest goraco to nie wiem czy to pot czy moze wody sie sacza... jak je poznac?
reklama
monissia mnie też sączyły się wody. W toalecie jak dotknęłam ręką to taką wodę poczułam. Na wkładkę zakładałam też chusteczki higieniczne bo wkładki są dość chłonne i często nie widać koloru i konsystencji wydzieliny.