reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe dolegliwosci

reklama
madzia, zeberka- dzięki już nieco lepiej, cały czas czuje ucisk ale już nie tak bolesny. Do ginki dodzwonić się oczywiście nie mogę:/ jak do wieczora nie przejdzie to chyba wybiorę się na IP

Pomozcie mi prosze... Biore od kilku tygodni fenoterol 3 razy po jednej tabletce... dzisiaj od kilku godzin zaczal mi sie strasznie brzuch napinac... jest to wlasciwie prawie bezbolesne ale mam dziwne uczucie jakby dziecko sie juz pchalo... brzuch napina mi sie od kilku godzin coraz czesciej... teraz to co pare sekund. Powiedzcie czy to normalne? moj lekarz na zwolnieniu a do tej co ma zastepstwo nie moge sie dodzwonic.

dziewczyny ratunku

złapał mnie silny ból pleców po lewej stronie. Co to może być? wcześniej miałam skurcze jak na okres i mały szalał. wzięłam dwie nospy skurcze ustąpiły ale ból pleców nie.
ciężko złapać mi oddech.

Mnie czasem złamie w plecach jak mały nacisnie jakis nerw chyba i zle sie ułozy, ale generalnie to może byc wszystko. Dla swojego spokoju zadzwon lub podjedz na IP. Trzymam kciuki,żeby pusciło jednak &&&

g_agnes też miałam podobne problemy jak Ty. To, że ciężko złapać Ci oddech spowodowane jest przez to, że na takim etapie ciąży dno macicy jest bardzo wysoko i ciężej jest oddychać... szczególnie jak nasilają się skurcze.

Ja już nie wytrzymuję bo muszę leżeć plackiem niemal całymi dniami. Na dodatek odezwała się choroba stawów.. uh, chcę już urodzić bo marudne babsko się ze mnie zrobiło ;]

g_agnes - dopiero dzisiaj przeczytałam... To rzeczywiście może być nerka. Mnie pobolewało tak 2, 3 dni i myślałam, że przejdzie, ale jak któregoś dnia złapało - to już masakra ból straszny. Więc lepiej dmuchać na zimne. Jedź na IP coś doradzą, może jakiś zastrzyk?

reklama
Do góry