reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki

reklama
A to Domek Mai :) ImageUploadedByForum BabyBoom1425502890.280720.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1425502890.280720.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1425502890.280720.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 129
Oj dziewczyny dziękuje za piękne komentarze :) powiem wam ze czuje sie teraz dobrze ze soba, na poczatku miałam wielki problem z zaakceptowaniem sie. Byłam u lekarza w niedziele i zważył nas i 9kg mam do przodu wiec mam nadzieje ze do końca gdzies przy 15-17kg sie zamknę :)
A u was jak tam z waga? Bo co nie które z nas to widziałam ze przybrały po 5-6kg :) szcZczesciary :)

Koronka
Ja jeszcze nic ;-) dzieki bogu ale ja z tych grubszych jestem wiec pewnie dlatego i od tych chorobsk i lekow :-) ale teraz mam nadzieje ze wiecej niz 4 kg do konca nie przytyje

Koronka, to ile Ty przed ciążą ważyłaś, chudzinko? Nie wiem w co Ci idą te kilogramy, ale w ogóle po Tobie nie widać :)

reklama
U mnie do 5go miesiaca przybylo 2 a teraz mam juz jakies 7/8 do przodu i przeraza mnie tempo. Fakt, ze od tego czasu zaczął rosnąć mi brzuch ale w 2 msc tyle przytyc to nic fajnego. Nie czuje jakos po sobie oprocz tego, ze szybciej sie męczę. Zawsze najvardziej balam sie wagi w ciąży.

Do góry