reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki

Kasia - nie piernicz babo! Fajny, taki okrąglutki brzunio :D Co jak co, ale ostatnie 3 miechy przed nami i już każda z nas powoli zaczyna pląsy pingwina :D A co do żyłek, to u mnie też widać je wszędzie, stopy, cycusie, nogi, normalnie można się anatomii układu krążenia uczyć :p
Czoperka - jaki masz nowoczesny mruczący kocyk :D
MyszkaJoasia - super wyglądasz! ;)

reklama
Jaaa dziewczyny jak wy to robicie ze takie szczuplutkie jesteście i macie takie zgrabne brzuszki ;) ja przy moim 160 cm niedługo będę się toczyć

Co brzuch to inny. ;) nie widze tu jednakowych. ;)
Missiiss ale mi sie twoj podoba. Taki okrąglutki, jędrny.. :)
A to mój kwadratowy brzuch. :p

Załączniki

• 1425282984392.jpg
    1425282984392.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 94
Mamma-mila no dzieny mam ten brzuch. Moze jak bedzie wieksza to mi wypchnie tą fałde w okolicach pępka. :p
Mój rozrabiaka to zawsze musi sie wepchnąć. :D model mały. ;)

reklama
Hej dawno mnie nie bylo, ale to dlatego ze jestem chora, mam wolne od pracy i staram sie jak najwiecej spac i odpoczywac a tu mieszkanko mojej bianki z dzisiaj, to juz 24 tydzien :)

Do góry