reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki

reklama
A myslalam, ze tylko ja nie moge sie juz tam na dole ogarnac :D haha ciesze sie, ze macie ten sam problem :D
Kasia narazie nie rosnie za szybko na szczescie :D wez pstryknij fotke na prosto brzuszka bo mnie ciekawi jak ten tatu sie prezentuje :)

Lustereczka i jazda;););)

To wrzucam i ja dzisiejszy
ImageUploadedByForum BabyBoom1423664244.210230.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1423664244.210230.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1423664244.210230.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 76
Jak już jesteśmy w temacie - dziewczyny jakie maszynki stosujecie? Jakiś żel do tego specjalny czy zwykły pod prysznic? Ja nie znoszę golenia się TAM. Nie dość że to okropnie nie przyjemne, potem skórę mam podrażnioną a włoski odrastają jak igły. Zawsze stosowałam jakieś delikatne kremy do depilacji (choć nie cierpię ich woni), ale teraz, w ciąży nie wiem czy one są dobre...

Ja najbardziej lubię jakiś żel bo nie lubię pianek. I męskie maszynki takie 3-4 ostrzowe. Są super ostre i jak dla mnie to najlepsze. Czasem sobie robię wosk Ale teraz po pierwsze nie bardzo sięgnę :D i mnie jakoś bardziej boli

Czoperka ja używam gillette Venus juz od dobrych paru lat z wkładem różowym jak dla mnie sprawdziła się najlepiej a do golenia używam pianki z dm :)
Dla mnie ogarnięcie się tam to niezła gimnastyka hihi jakby ktoś patrzył z boku to by pomyślał że jakaś wariatka :D

Ginger, wow, plastry! Szacun. Ja raz przykleiłam jeden i jak oderwałam to ściany się zatrzęsły... :p
Malutka, a co to dm? :)

reklama
Do góry