reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki

reklama
A myslalam, ze tylko ja nie moge sie juz tam na dole ogarnac :D haha ciesze sie, ze macie ten sam problem :D
Kasia narazie nie rosnie za szybko na szczescie :D wez pstryknij fotke na prosto brzuszka bo mnie ciekawi jak ten tatu sie prezentuje :)

Lustereczka i jazda;););)

To wrzucam i ja dzisiejszy
ImageUploadedByForum BabyBoom1423664244.210230.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1423664244.210230.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1423664244.210230.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 81
Jak już jesteśmy w temacie - dziewczyny jakie maszynki stosujecie? Jakiś żel do tego specjalny czy zwykły pod prysznic? Ja nie znoszę golenia się TAM. Nie dość że to okropnie nie przyjemne, potem skórę mam podrażnioną a włoski odrastają jak igły. Zawsze stosowałam jakieś delikatne kremy do depilacji (choć nie cierpię ich woni), ale teraz, w ciąży nie wiem czy one są dobre...

Ja najbardziej lubię jakiś żel bo nie lubię pianek. I męskie maszynki takie 3-4 ostrzowe. Są super ostre i jak dla mnie to najlepsze. Czasem sobie robię wosk Ale teraz po pierwsze nie bardzo sięgnę :D i mnie jakoś bardziej boli

Czoperka ja używam gillette Venus juz od dobrych paru lat z wkładem różowym jak dla mnie sprawdziła się najlepiej a do golenia używam pianki z dm :)
Dla mnie ogarnięcie się tam to niezła gimnastyka hihi jakby ktoś patrzył z boku to by pomyślał że jakaś wariatka :D

Ginger, wow, plastry! Szacun. Ja raz przykleiłam jeden i jak oderwałam to ściany się zatrzęsły... :p
Malutka, a co to dm? :)

reklama
Do góry