reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki

Czoperka hehe, własnie wypatrzyłam, że my w tygodniach, ten sam etap ciąży, a mój brzuchola taki duży. Fakt, ze fotka robiona wieczorem, więc rano jest sporo mniejszy;) No i u mnie to trzecia ciąża, to i mięśnie brzucha słabsze ;)

reklama
Minka, no widzisz, u mnie fotka rano więc dlatego taki mały :) W któryś dzień wrzucę wieczorny :D

Dziś znów weszłam na wagę i znów dodatkowe kilogramy na przodzie :( ja wiem ze dziecko rośnie ale czy az tak ? 9 kg w 22t 3dni? Rozumialabym jakbym jadła nie wiem ile ale ja na prawde nie objadam sie i do tego wciaz pracuje na pełny etat. Nie ćwiczę Ani nic bo lekarz mi zabronił ale zeby az tak tyć?

Kochane ile wy juz macie do przodu bo wiem ze które to nawet schudły ?

Myszkajoasia – piękne kształty!
Erzsbeth – rezydencja jak ta lala!
Smile – chatka jak należy, pięknie rośnie ;)
Koronka – Ty jak zawsze elegancka! A z wagą u drobnych kobietek tak jest, że one przybierają więcej w ciąży niż te bardziej krągłe niewiasty. Spokojnie, wyglądasz pięknie ;*
Czoperka – jaki zgrabniutki Twój brzunio!
Minka – pięknie rośnie ;)

Koronka, też tak słyszałam - że szczupłe kobiety szybciej zyskują na wadze w ciąży, bo muszą nadrobić trochę tłuszczyku, którego do tej pory nie miały zbyt dużo. Nie ważne ile ważysz, ważne, że ładnie wyglądasz :)

reklama
Ja jestem w 24 tygodniu i narazie niecałe 5 kg do przodu :) ale czuje sie jak mała ciezarowka. Wszystko poszło w brzuszek i piersi ( dwa rozmiary większy stanik ) :/

Do góry