reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
o matulu tu same chudzinki są!!!!:tak:
na wątku listopadowym mieliśmy mamę , która w 9mscu miała ciut większy brzuszek niż exquise;-)

exquise kurcze jaki malutki brzunio:)
reniuszek ja mam chyba bardzo podobny wielkością do twojego. Może wieczorem też wstawię zdjęcie.

Ja też używam kremu FISSAN i jak narazie rozstępów brak ale w sumie też jestem tego zdania, że jak mają wyjść to wyjdą. Aczkolwiek jestm bardzo konsekwenta w smarowaniu.

Mi do dziś śmiać się chce z historii mamy mojej przyjaciółki, która podobnie jak ja miała maleńki brzuszek i to do samego porodu. I kiedy "godzina zero" tak jakoś wyszło, że sama musiała zawieźć siebie do szpitala na oddział porodowy. Miała, wiadomo, pasy niezapięte przez co zatrzymała ją policja. Długo i gęsto musiała się tłumaczyć policjantom, że jest w ciąży i właśnie rodzi. Uwierzyli dopiero jak wszystkie wyniki i dokumenty skojarzyli sobie z regularnymi skurczami. Do szpitala, w ramach przeprosin dojechała pod eskortą ;-)

no no no - jakie brzuszki ładne :)
reniuszek - ślicznie - Maksymilianek pieknie rosnie :)
exquise - ale brzucholek zgrabniutki, ale kochana nie martw sie jeszcze może ci porządna piłeczka wyskoczyć :)

A to moja fotka z wczoraj;-) 20120115_190457.jpg

reklama
andzik1984 no, no, no piękny brzuszek zafundowało Ci maleństwo :) też chcę taki! :-D

kasiagaw teraz, po czasie to można się z tego śmiać, ale w tamtym momencie pewnie nie było to takie zabawne :-p

Do góry