reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

dronka83-ale masz już brzusio duży :-)
syneczki2-i Ty też masz już super brzusio a u mnie jeszcze nic nie widać,w sumie to dobrze bo w ciąży z Nati miałam wzdęcia i od początku wyglądałam na 4-5 miesiąc

reklama
Ale super brzuszek syneczki zazdroszcze!!!
Moja waga wyjsciowa to 57,5 ale teraz spadla o1,5 kg bo przez mdlosci nie moge jesc czy to dobrze?

ooo ale mnie pocieszyłyście:tak: też mam już taaakie wielkie brzuszysko! a co będzie potem to strach się bać :-D

Cześć dziewczyny to i ja do was dołączę. Mnie to na pewno żadna nie pobije. w piątym tyg. na wizycie u gina ważyłam bez mała 80kg przy wzroście 175 (nie wiem czy mi się powodzi czy to efekt długich starań o dzidzię (prawie 3 lata)ale od ślubu przytyłam ok 15kg). w 7 tyg. na następnej wizycie ważyłam 74, dzisiaj jestem przy końcu 8 tyg. ważyłam się w domu i 76kg. Masakra po prostu. Ale najważniejsze jest dla mnie żeby dzidzia była zdrowa, to moja pierwsza ciąża i długo wyczekana. Mdłości są ale do zniesienia, brzuszek to zawsze miałam delikatny więc nic jeszcze specjalnego nie zauważyłam, spodnie mi spadają jak na razie.

reklama
Misia2510 nic się nie przejmuj, ja - wiecznie na diecie strasznie przeżywałam jak nagle przytyłam 3-4 kg (a to dopiero 8tc), ale tłumacze sobie że dla dzidzi wszystko, po pierwszej ciąży udało mi się schudnąć pomimo że przytyłam 25kg, więc czemu teraz miałoby mi się nie udać :). Także głowa do góry a wagą się nie przejmuj!

Do góry