reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

U mnie już brzusio widać. Zrobiłam zdjęcie przed chwilką, jeszcze dziś wstawię ;-)
i zgadzam się z opinią że w kolejnych ciążach brzuszek widać co raz szybciej i jest większy.

reklama
...ech teraz przyszło nam już tylko tyć przez 9mcy :) Ja mam nadzieję że nie przytyje tak jak w pierwszej ciąży +25kg

Tak dokładnie. Płeć w 10 tyg się kształtuje owszem ale na pierwszy rzut idą narządy wewnętrzne a więc to czego nie widzimy.

To ja pokażę swój brzuszek dziś z rana. Amadeuszek jeszcze w piżamce szalał a ja pstryknęłam fotkę.

Piekny brzuszek!:) a jaki synus blondasek dlugowlosy, jak marzenie:) U mnie tez juz troszke widac, a moj narzeczony zawsze mowi, ze to za wczesnie jeszcze, ze sie wypinam, mam wzdecia itp, jak mnie to drazni wrrrr!:p

reklama
Do góry