reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reniuszek.... eeee taaam. Gadasz....tak czy siak...w kwietniu się odchudzimy, a tymczasem korzystajmy:) Ja właśnie zjadłam ogroooomne jabłko, dołączyłam do tego kabanosa i dwie kanapki i jakoś mam chętkę na więcej, więc albo jogurt albo słodycze pójdą w ruch. Wolę teraz niż później w nocy wstawać :-D:-D:-D

reklama
kasiu usmiecham sie do twoich posilkow :-) ja naturalnie nie moge - ciaza jeszcze wyjdzie mi na dobre- zabronione to to i tamto .... wiec pewnie z odchudzaniem w kwietniu nie bedzie problemu :-) ja poki co jestem po dawce colon'u c i malych kanapeczkach z warzywami - zjedzone o 20 .....

emama jaki ładny brzucholek;)

A ja dzisiaj po ważeniu u lekarza i kolejne 2kg na plusie czyli razem 6,4kg. Bałam się, ze waga mi pokaże conajmniej 3,5 kg ale na szczęście była łaskawsza.
Po wcześniejszej wizycie zrezygnowałam z białego chleba jem ciemny z soją (pyszny) i ograniczyłam słodycze i na dobre mi to wyszło.:)

No ładnie dziewą uszki ja zaczęłam z wagą 50 a teraz mam już 61 więc ide z Tobą łeb w łeb reniuszek!
Nie wiem czy to obżarstwo czy szczególna ruchliwość Malutkiej ale nonstop czuje ruchy i to naprawdę mocno!
Mam takie rozstępy.. wszędzie.. Koszmar wyglądam jak pocięta :((

Kliki- ja też mam już rozstępy, a przytyłam max 4 kg. Na razie tylko na cycku, ale spodziewam się, że będzie więcej i to wszędzie. Ech miałam nadzieję, że mnie to ominie:p Aaaaa i brzuch mam dość ogromny, więc już tylko oglądam ze strachem co tam się dzieje na skórze:(

reklama
Do góry