izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Dzieki dziewczyny, no wlasnie do tej pory wszystkie wyniki sa okey, wszystko w normie, nawet anemii nie mialam. Ale moze Magda masz racje jem troche madrzej niz za pierwszym razem moze to jest przyczyna. Staram sie nie jesc "smieci" tylko same zdrowe rzeczy. Tylko dlaczego waga jest ponizej normy?
SLuchajcie a mozecie mi z grubasza napisac co jecie, ja mam mniej wiecej tak:
9 owsianka
12 zupa zwykle z mieskiem wiec taka pozywniejsza (pomidorowa z kukurydza, awokado i kurczakiem, rosol z kurczaczkiem, buraczkowa z fasolka biala)
3 nalesniki albo kanapka z twarozkeim i rzodkiewka albo salatka warzywna (taki podwieczorek)
6 dinner, zwykle cos duzego, pasta z mieskiem, pieczony losos z ziemniaczkami, steki, salatki, taki duzy obiad
9-podjadam jakies serki, jogurty, jablka, awokado z pomidorami, takie zagryzki warzywno-owocowe lub nabialowe
SLuchajcie a mozecie mi z grubasza napisac co jecie, ja mam mniej wiecej tak:
9 owsianka
12 zupa zwykle z mieskiem wiec taka pozywniejsza (pomidorowa z kukurydza, awokado i kurczakiem, rosol z kurczaczkiem, buraczkowa z fasolka biala)
3 nalesniki albo kanapka z twarozkeim i rzodkiewka albo salatka warzywna (taki podwieczorek)
6 dinner, zwykle cos duzego, pasta z mieskiem, pieczony losos z ziemniaczkami, steki, salatki, taki duzy obiad
9-podjadam jakies serki, jogurty, jablka, awokado z pomidorami, takie zagryzki warzywno-owocowe lub nabialowe