reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

111.jpgTo już tak na poważnie, 5 minut temu zrobiłam :)

reklama
Reniuszek trzeba bylo powiedziec, ze tak, ze palisz i to paczke dziennie i to czerwone ruskie:p ciekawe jak wtedy by sie wysilaly:D niech kazda patrzy na swoj brzuch i wage swojego dziecka, takie dobre rady itp powinny sobie w kieszen wsadzic, jeszcze kogos zestresuja, albo przykrosc sprawia, nie mysli nic toto...:angry:

Reniuszek normalnie umarłam jak przeczytalam ten tekst z poczekalni :szok: chyba bym te baby z ziemia zrównała , chociaz wieze Ci ze tak znienacka to czlowieka zatyka . :szok:

Ja ostanio usłyszałam od mojego sąsiada taki tekst w tlumaczeniu na pl . " taka pani mała a taka wielka :D "

poranna cale szczescie nie mialam czasu, bo akurat w trakcie ich paplaniny wchodzilam do gabinetu :-) a z drugiej strony na biezaco zastanawialam sie czy ponizac sie i wchodzic w dyskusje z babami, ktore robia z siebie jakies durne dewoty wszechwiedzaco ogarniajace swiat :)
Sasiad calkiem udany filozof :D!
Mi siostrzenica 2 letnia wczoraj nie oszczedzla : Ciociu , ale masz duzy brzuszek z dzidziusiem! Jestes cudowna, bo go nosisz.
Rozczulilam sie, bo to taki brzdac:)

reklama
Do góry