reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

dziewczyny nie przejmujcie się z wagą:) organizm widocznie tylko potrzebuje "tłuszczyku" ja jem w zasadzie tak jak wczesniej a przytyłam z 50 do 60 kg! i się nie przejmuje więc te które marudzą że mają 7! tylko to ja miałam miesiąc temu:D

reklama
Tak mi sie cos wydawało, ze sie tlusciutka robie, no to stanelam sobie na wage, a tam patrze juz 54 kilo!:szok: Jestem 5,5 kilo na plusie od poczatku ciazy, a liczac od najnizszej ciazowej wagi to juz 10 na plusie, nie miesci mi sie w glowie jak przez 3 miesiace moglam przytyc 10 kilo, ale jak bede po ciazy chudla w tym tempie to bedzie dobrze:D na szczescie w tylek mi duzo poszlo to zadowolona jestem, bo zawsze byl za maly i za plaski, a tak to mam na czym siedziec wreszcie, tylko tlusciutkie raczki i pyszczek mnie martwia ehhh

Dziewczyny, nie smutajcie się, wczoraj widziałam w jakimś programie babkę, która przytyła w ciąży 55 kg:szok:także myślę, że +10 w 6 miesiącu to nie jest tak najgorzej ;-)

DSCF0536.jpg to moj brzusio w 22tygodniu:) zaczelam od 52kg teraz waze 59kg:)

monisia słodki brzusio:-) a ja znowu +1kg więc w sumie ważę już 76 przy wzroście 163 -więc mi tu chudziny nie narzekać:rofl2:

reklama
Do góry