reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
Dzieczyny a ja mam mala schize, bo od samego poczatku przytylam tylko 4 kg, wg wszelkich kalkulatorow itd. to za malo :baffled: Generalnie brzuch mam spory, na zachudzona nie wygladam a waga jak nie idzie w gore tak nie idzie... dodatkowo mlody kopie jak szalony, moze glodny czy jak. Sama nie wiem, zapytam sie lekarza za tydzien ale moze ktoras tez tak ma?

Magda-nie no jasne ze nie chce byc sloniem ale jak jest za malo to tez niedobrze, troche sie martwie, choc czuje sie dobrze i nie wygladam na drobna :-D no ale jakos sie boje o mlodego po prostu czy na pewno ma wszystko co potrzeba.

iza a badania krwi masz robione? jezeli morfologia jest ok, to jak bym sie nie martwiła:)
ja też mniej tyje niz w pierwszej ciazy, ale jem zdrowiej i madrzej:) myślę, że to tez ma wpływ..

reklama
izka najlepiej niech lekarz oszacuje wage dzidziusia wod i lozyska i wypowie sie, czy to jest okay. Poszukaj moze w sieci gdzies czy przykladowe normy podaja :)

Do góry