reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
reniuszek- hmmm zawsze musi być gdzieś jakieś drugie dno ;)
Co do lodów to tak,tak...ale mi się strasznie z domu nie chce ruszać, a poza tym pod domem tylko lidl,a tam za ciekawego wyboru nie ma. Co do smaków, to polecam sorbet truskawkowy Grycan (jak prawdziwe truskawki), albo smak chyba się nazywa ciasteczkowy z Carte d'or. Mniam, mniam;-)

O matko KARINA oswiecilas mnie Kochana !!!! duza buzia dla Ciebie Slonce moje ! Wybawienie! Cale szczescie rozpadal sie deszcz u mnie, wycieczka do sklepu odwolana, samochod niech odpoczywa. A Ty mi wlasnie przypomnialas, ze kilka godzin temu wyciagnelam truskawki mrozone z ogrodu mej cioci, zeby zrobic zmrozony sorbet z dodatkiem wanilii :) Ale SKLEROZA ( a to chyba w ciazowych dolegliwosciach ;) )). Dziekuje, ze mi przypomnialas :)):*

kivinko zaskoczona jestem rozmiarem - juz calkiem pokazny! :) myslalam, ze to meza chlopa twego bo taki spory!:-)

kivinko to gratuluje kochana! ja wczoraj bedac na wizycie myslalam, ze wybuchne. Kobiety bedace w 7 m-cu "komplementowaly" mnie w poczekalni tak :" ale ma pani maly brzuszek jak na piaty miesiac, maly brzuch to i pewnie male dziecko - moze niedotlenione, niedozywione....a pali pani papierosy?" ..... no coments;-) a bobas wazy 480g - troche wiecej niz powinien na ten wiek:)

reklama
Do góry