reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

ilooonka i reniuszek - macie takie śliczne piłeczki, że aż Wam trochę zazdroszczę :-p:-pwyglądacie kwitnąco!!! Reniuszek będziemy w tyłek lać, jak będziesz jeszcze jęczęć na temat swojej świetnej figury!! ach Ty modeleczko!
lelek - ja myślałam, że przy drugiej ciąży brzuszek szybciej wyskakuje i jest większy... Ale jak widać-nie zawsze. Pewnie niedługo podskoczy ;-)Ale w sumie raźniej mi, bo ja też z chudzielców i prawie nie widać.

reklama
kasiagaw ale masz zgrabny brzuszek, super.
ilooonka no ładnie, nie matrw się ja mam 10 kg do przodu.
lelek widzę, że niezła z CIebie chudzinka, a brzuszkiem się nie martw, niedługo się pojawi
reniuszek wow jakie zdjęcie z dnia zapłodnienia, no a teraz wyglądasz jak mama - super

Ja wczoraj po badaniach mam +10kg, ale coraz wolniej mi waga przyrasta. Na początku strasznie dużo przytyłam bo jadłam bez opamiętania, teraz już lepiej.

Hej! Właśnie podziwiałam Wasze śliczne brzuszki, a oto mój bebzolek: P1010961.jpg
Raz jest większy, raz mniejszy, pewnie zależy od stopnia najedzenia itp. A co do wagi już mam ok 9 kg na plusie, wydaje mi się że to dużo jak na ten etap, choć gin nic nie mówi na ten temat.

lelek - nie przejmuj się - po szczuplutkich osobach mniej widać brzuszek i dużo później:tak: A za to jaka z Ciebie będzie laseczka w ciąży;-)?
vilmag - super że się odezwałaś, martwiłyśmy się o Ciebie:tak: A na pocieszenie powiem że ja mam 165 i już 73 kg:szok:
gochson - ja mam odwrotnie - ma początku nawet trochę schudłam bo na jedzenie nie mogłam patrzeć, ciągle mnie mdliło, a teraz zaczyna się jazda bez trzymanki, choć staram się opanowywać na ile się da...

murka81 ale fajny brzucholek, ja właśnie przez to, że mnie bardzo szybko mdłości przeszły to jadłam na okrągło.... Mnie lekarka mówiła, żeby trochę ograniczyć węglowodany, bo będzie mi ciężko po ciąży zrzucić wagę, ale ja raczej nigdy nie miałam problemów z wagą, więc myślę, że dam radę.

murka fajny brzusio
gochson ja miałam wilczy apetyt niezależnie od mdłości i nawet się za bardzo nie pilnowałam z wagą, chociaż przy pierwszej ciąży ginka mnie ostrzegała, że w pierwszym trymestrze kilogramy są tylko mamusi i potem zostają do zrzucenia. wtedy też parę kg przybrałam w pierwszym trymestrze i bez problemu zrzuciłam przez karmienie

nurka slicznosci u Ciebie pod bluzeczka;-)

reniuszek a Ty taka laska jestes, w ciazy to juz wogole kwitnaco wygladasz i narzekasz??? zobaczysz z e jeszcze niejeden straci dla Ciebie glowe:-p

W poprzedniej ciazy jak w 9 miesiacu znajomi ktorych dawno nie widzialam spotkali mnie na miescie to az szczypali czy to naprawde ja bo taka bylam spuchnieta:szok::szok::-D:-D:-D
wiec figurka ciesze sie poki moge, pozniej to nawet nie siegne do okolic bikini zeby sie ogolic i maz bedzie musial znow mnie katowac:-D

reklama
Do góry