reklama
reniuszek
Love in the knick of time
lelek kurcze, musialabys dodac zdjecie sprzed ciazy , ale wierze na slowo , ze cycki Ci urosly . Ja wczoraj zrobilam zdjecie na zakonczenie polowki
czyli 19tydz6dni
a to dla porownania okolice dnia zaplodnienia
i wybaczcie, ze Was molestuje zdjeciami ....z checia bym cos porobila - jakis ladny obrazek
czyli 19tydz6dni
a to dla porownania okolice dnia zaplodnienia
i wybaczcie, ze Was molestuje zdjeciami ....z checia bym cos porobila - jakis ladny obrazek
Ale z was chudzinki zazdroszczę! ja przy wzroście 172 ważę już 75kg i to jest moje +10kg :/ zrobiła mi się druga pupa na krzyżu i połówki pleców stykają mi się gdy wyciągam ręce do tyłu także na pewno dobiję do 20 kg jak nie więcej
martolinka
Mama i nie tylko :-)
wiesz sama nie wiem. Samo tak wyszło. Ostatnie 7 kg nabrałam w 9 miesiącu tuz przed porodem , ale to wina zatrucia ciążowegomartolinka przepraszam, ze tak Cię zapytam. Ale co było powodem takiego przytycia w pierwszej ciąży?
kasia, ilonka sliczne brzusia
martolinka a to duzo? Ja w pierwszej ciazy tez przytylam 20kg przy wzroscie 174 i lekarze nic nie mowili;-)
http://imageshack.us/photo/my-images/502/zdjcie0884.jpg/
Gin twierdzi , że dużo , ale ja choć nadwagi nie miałam nie byłąm takim chudzielcem jak Ty;-)
Spojrzałam do swojej karty ciąży z Antkiem i dokładnie do 22 tc również przytyłam 6 kilo a potem już pooooszło.
reklama
Julianna*
szczęśliwa :)
Martolinka, ale masz gina zapobiegliwego, może dobrze że stara sie pilnowac pacjentki, ale nie ma się co bardzo stresować, grunt żeby waga nie zaszkodziła mamie i dzidzi.
Lelek ty też nie masz brzucha, od razu mi lepiej ja się tez na prawdę zaczęłam martwic jak widze wasze brzuszki...ale gin powiedział że wszystko jest ok i dzidzi tam głęboko w miednicy siedzi i nie wystaje po prostu, zdementuje że chudziną nie nie jestem przy 171cm mam 67kg, a po dzisiejszym mierzeniu wymiary dość zabawne 100cm na 90cm na 100cm, w pasie przybyło do tej pory 7 cm ;-)
Ilonka, Reniuszek wyglądacie prześlicznie, zazdroszczę pięknych kształtów
Lelek ty też nie masz brzucha, od razu mi lepiej ja się tez na prawdę zaczęłam martwic jak widze wasze brzuszki...ale gin powiedział że wszystko jest ok i dzidzi tam głęboko w miednicy siedzi i nie wystaje po prostu, zdementuje że chudziną nie nie jestem przy 171cm mam 67kg, a po dzisiejszym mierzeniu wymiary dość zabawne 100cm na 90cm na 100cm, w pasie przybyło do tej pory 7 cm ;-)
Ilonka, Reniuszek wyglądacie prześlicznie, zazdroszczę pięknych kształtów