reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
Ale macie dziewczyny śliczne brzuszki:-)
Ja się swoim nie będę chwalić, bo na razie to oponka;) może za parę tygodni, jak się zrobi ładny ciążowy:-D

Ewela grzyba ja w 16 tc mialam taki sam brzuch jak Ty i dobrze, bo bym sie w suknie slubna nie zmiescila, za to teraz mnie wysadzilo niesamowicie, tez przybylo mi tylko 2 kilo takze sie nie martw:)
Iloooonka ojejjj ja sie nie znam, ale brzuszka nie masz okraglego, w ogole od czego to zalezy i co to oznacza?mmmmm grunt ze ciazowy i widoczny superancki:D:D:D
Reniuszek masz fany brzuszek taki okraglutki :)
PIC03653 pm.jpgObraz 011.jpga oto ja z sylwestra i ja teraz sprzed tygodnia, widac roznice:D

Ostatnia edycja:
Piękne macie brzuszki kochane. Mnie sie dzis kobieta zaytała na kiedy mam termin, jak powiedziałam ,ze na kwiecień to sie przeraziła i mówi ,ze myślała ,ze juz niedługo. Troche sie podłamałam ale co tam. Nie wiem czemu taki brzuchol mi wyskoczył:-):-)

Załączniki

• IMG_4250.jpg
    IMG_4250.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 63
reniuszek - piekny brzuszek :-)
ziewaczka - może i nie wygląda mój brzuszek zbyt ciążowo, ale dla mnie jest najpiekniejszy na świecie :-) tak jak wczesniej pisalam - zdjecie robiłam sama, musiałam sie troche powykrzywiać, do tego bylejaki sweter i wyszło nie wiadomo co...

reklama
reniuszek - piekny brzusio :-)
ziewaczka - może i mój brzuszek nie wygląda zbyt atrakcyjnie i nie przypomina swoim ksztaltem ciążowego, ale dla mnie jest najpiekniejszy na świecie :-) tak jak wcześniej pisalam, zdjęcie robiłam sama, musiałam sie troszkę powyginać, żeby wogóle się zmiescić w kadrze heheh a do tego byle jaki sweter i wyszło takie nie wiadomo co...

Do góry