reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
A tak z innej beczki czy w pierwszym miesiącu i drugim przyrost wagi też jest jakiś?
to chyba zależy, ja za Piotrkiem zaczęłam tyć od 15tc chyba

Ja Cie nie przebije bo cycki mam jak 11latka hi hi, no dobra, teraz mam takie duze B:-p
to tak jak ja z tym że ja zaczynam wchodzić w B dopiero :/

dlatego ja juz sie denerwuje karmieniem piersia bo ani stanika do karmienia nie dostane zadnego w rozsadnej cenie no i boje sie ze z takimi cycami to po prostu karmienie nie bedzie wykonalne...
nie martw się na zapas, mam koleżankę z bardzo dużym biustem i karmiła córę przez 14 m-cy bez problemu

ja tez 180 cm ;-) ale waga 72 kilogramy;-)
miło spotkać jakiegoś wysokiego człowieka :)

No tak, jak wątek będzie zamknięty to ja też wrzucę jakieś fotki. ale Madziarra zazdroszczę Ci biustu, twój mężczyzna musi być naprawdę zadowolony :)

dziewczęta kochane....czy Was też tak strasznie wybrzuszyło...normalnie mam taki wzdęty brzuchol, że nie jak 5 tydzien, ale jak 5 miesiąc wyglądam...wiem, że to nie jest TEN brzuch, ale wygląda śmiesznie....i mnie denrwuje...bo nie chcę go wciagac za bardzo ze względu na Żółwika, ale jednocześnie mam tak ciasno w spodniach...ale nie bedę przecież juz w ciązowych chodziła....

karolcia miałam to samo, tzn podbrzusze i tak mam jak w pierwszej w 10tyg., ale przez 2 tyg. łaziłam z wywalonym brzuchem, jak w 5-6 miesiącu i w nic się wcisnąć nie mogłam, a wciągania nad wyraz uciążliwe było. Od 2 dni wyglądam w miarę normalnie :)

ja startowałam z wagą 66,6kg, dziś było 67,6kg
biust 70f teraz 70g/75f
brzuch juz spory, ale tylko jak "zjem" duzo nospy i magnezu
w pasie mam ok 5 cm na plusie:zawstydzona/y:
ale co ja na to poradzę:-)

w poprzedniej ciązy zaczynałam z wagą 74,7 a skończyłam z 93 :szok:, ale 4 miesiące po porodzie wazyłam ok 72kg
nie karmiłam piersią z powodów zdrowotnych, ale jakoś nie miałam problemu ze zgubieniem "balastu"

Ja przed samym porodem wazyłam 106 kg... wyglądałam jak czołg... przytyłam niemal 30 kg . Dobrze , ze udało sie to zrzucic

vilmaq moj mezczyzna mojego biustu za bardzo nie ogarnia haha
i szczerze mowiac nie ma czego zazdroscic... pod biustem mam ok 67 w talii 73(nie w tej chwili rzecz jasna ;)) moj kregoslup od zawsze krzywy i bolacy... do tego staniki w takich cenach ze szok wiec zostaja okazje na allegro. Niestety czesto jest tak ze liczy sie rozmiar a nie czy stanik mi sie rzeczywiscie podoba :-(No i z ciuchami tez nie ma za bardzo w czym wybierac bo co z tego ze biust na rozmair 44 skoro cala reszta 38?
a poza tym jestem nauczycielem i zdarza sie ze moi uczniowe w ogole nie sa zainteresowani tym co mam im do powiedzenia... zgroza ;-)

Co do brzucha dziewczyny to moj tez jest calkiem spory haha i na powazne rozwazam kupno jakichs gaci ;)

reklama
To ja przy was jestem wieloryb.Waga startowa 78kg więc jak urodzę to będzie pewnie setka. Przy Gabrysi przytyłam 12kg. Teraz zobaczymy.

Do góry