martolinka
Mama i nie tylko :-)
To ja chyba najwyższa jestem, bo mam 180cm. Ale nie wracajcie do mojego postu z wagą bo ja chudzielec jestem.
ja tez 180 cm ;-) ale waga 72 kilogramy;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja chyba najwyższa jestem, bo mam 180cm. Ale nie wracajcie do mojego postu z wagą bo ja chudzielec jestem.
to chyba zależy, ja za Piotrkiem zaczęłam tyć od 15tc chybaA tak z innej beczki czy w pierwszym miesiącu i drugim przyrost wagi też jest jakiś?
to tak jak ja z tym że ja zaczynam wchodzić w B dopiero :/Ja Cie nie przebije bo cycki mam jak 11latka hi hi, no dobra, teraz mam takie duze B
nie martw się na zapas, mam koleżankę z bardzo dużym biustem i karmiła córę przez 14 m-cy bez problemudlatego ja juz sie denerwuje karmieniem piersia bo ani stanika do karmienia nie dostane zadnego w rozsadnej cenie no i boje sie ze z takimi cycami to po prostu karmienie nie bedzie wykonalne...
miło spotkać jakiegoś wysokiego człowiekaja tez 180 cm ;-) ale waga 72 kilogramy;-)