reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
No i zaczęła się licytacja :).A tak z innej beczki czy w pierwszym miesiącu i drugim przyrost wagi też jest jakiś?

Waga wyjściowa 50kg wzrost 165
teraz już 52
poczatek 7tygodnia.
U mnie to jest taka historia. wagi to ja może nie mam wysokiej ale za to mam tyłek i uda masywne. Ramiona i talia szczuplutkie.

Ja startowalam z 58kg przy 174cm i tyle masy mialam do wczoraj wiec na razie nie tyje- pewnie przez brak apetytu i mdlosci. A rozstepy mam na udach po pierwszej ciazy, cycki ocalaly:)

a ja startowalam z 65 teraz 68,5kg w 9tyg ;) wzrost 168cm wiec uwazam ze jest ok.
To moja pierwsza ciaza a mimo to mam rozstepy! juz od dawien dawna na udach i piersiach :-(
Moze was zszokuje haha ale moj rozmiar stanika to w tej chwili 65JJ hahahahaha wiec nie wiem co ja na siebie zaloze jak mi to jeszcze urosnie :szok: ktoras mnie przebije?! :-D

Madziara- 2 wiadra i łancuch:-D:-D zartuje, nie obraz sie

Ja Cie nie przebije bo cycki mam jak 11latka hi hi, no dobra, teraz mam takie duze B:-p

Ja zaczęłam przybierać na wadze dopiero po :-)16tygodniu,tak waga stała w miejscu.Przed poprzednią ciąża miałam rozmiar stanika B aż doszłam do D a teraz mam znów B

reklama
haha ej cale zycie ktos moj biust komentuje wiec sie nie obrazam ;)
wlasnie ja nie wiem po kim to bo nie widzialam w mojej rodzince takich ewenementow... wszystkim mowie ze i biust i moje stopy (rozmiar 42) to zasluga czarnobyla! hehe nie wiem ile w tym prawdy
dlatego ja juz sie denerwuje karmieniem piersia bo ani stanika do karmienia nie dostane zadnego w rozsadnej cenie no i boje sie ze z takimi cycami to po prostu karmienie nie bedzie wykonalne...
jak watek ze zdjeciami bedzie zamkniety to wstawie jakies foty hehe bo moim zdaniem nie wygladam az tak tragicznie ;-)

Do góry