reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
reniuszek trochę nawyków mam po Dukanie- 2 kromki ciemnego pieczywa, pełnoziarniste makarony, dużo warzyw gotowanych na parze, mięso głownie pieczone lub duszone.Unikam ziemniaków, tłustego nabiału , słodyczy.Teraz moge być taka mądra , ale zobaczymy co bedzie dalej;-)najbardziej ciagnie mnie do słodyczy niestety

Witam:)
Świeżak jeszcze jestem na tym forum ale postaram się nadrobić.
Wrzucam zdjęcie mojego brzuchala w 18t.c.
SDC12809.jpg
Jak na razie u mnie 2,5kg na +, zaczynałam z 55kg zobaczymy na jakim poziomie zakończymy naszą przygodę z brzuchem:p

ja też się przyłączam do grupt odchudzania. Martolinka mnie tez jakoś ciągnie do słodyczy:( staram się kontrolować ale to jest strasznie trudne. Moja najwyzsza waga to 58 kg. i boję się ze organizm szybko będzie chciał do niej wrócić (podobno zapamietuje najwyższą wage). Niby jak narazie mam 1,3kg na plusie ale na wadze gina zaczynałam od 51.9 i mam teraz 53.3 moja pokazuje mi troche mniej więc wcale na nią nie wchodzę. JA WIECZNIE JESTEM GŁODNA :(
A najbardziej mam chęć na buraki w każdej postaci:)

pasazerka sliczny brzusio!!

chyba przestanę was czytać bo to frustrujące !!!!!!!! :-) Wg dzisiejszego badania u gina przytyłam w ciągu miesiąca 4kg:szok: co łącznie daje mi 8 kg:szok: ja pierdzielę no masakra a to dopiero początek tycia najgorsze przede mną! Zaczyna mnie to już martwić....

pasazerka chudzinka ! sliczny brzusio :)

vilmaq u mnie podobnie , dzisiaj wpadlam w ogromna chandre z 46 kg wskoczylam na 53 i czuje sie tak .... tak jak nie ja , przy wzroscie 158cm :/

reklama
reniuszek- ja mam trochę więcej wzrostu, co prawda to tylko 4 cm:-) ale przybieram podobnie, z 45 na 52:-) i o ile z początku czekałam na te kilogramy, to teraz mi z nimi jakoś dziwnie:-) a dookoła wszyscy opowiadają,że na bliźniaki to i tak mało,i że wszystko przede mną:p:p

Do góry