reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

zeberko 6kg bylo kilka dni temu a aktualnie czuje jakby jeszcze 1kg przybyl - nie moge przestac jesc ;/
a pewnie wspaniale wyglada Twoj brzuszek jak jest taki duzy :)

reklama
dziewczyny super brzuszki:)
ja rano mam ok 62 kilo, ale teraz jak weszłam na wage 64,3..jezu wystarczy że sie zważe po sniadaniu i juz półtora kilo więcej..tez tak waga wam sie zmienia rano i wieczorem?

Magda
to jest akurat normalne że waga tak się zmienia w ciągu dnia:)
Zeberka
jak jestem u lekarza to obserwuję inne ciężarne i ja na ogół mam
większy brzuch od kobiet z wcześniejszymi termnami, ale to pewnie z racji moich dodatkowych kg:zawstydzona/y:

ja od 03.10 mam juz 2kg na plusie. Tyje i tyje :/ A brzuch zalewa tłuszcz - nie mówiąc o moich krótkich tłustych swinskich nózkach i barach jak Schwarzenegger :( Po diecie od wakacji mam juz 10 kg wiecej, a odkąd dowiedziałam sie ze ejstem w ciązy to 5 kg. Paranoja.

Augustynka-nic się nie przejmuj, to wszystko wróci do normy jak będziemy wytrwałe:tak:Mój gin tłuszczyk na brzuchu nazywa warstwą amortyzującą;-)(i wierz mi, że też mam ją dość porządną)

A u mnie waga jak bylo 48,5 na samym poczatku ciazy tak i jest. Fakt ze schudlam 4 kilo, ale przybralam juz to co schudlam. Jak jestem glodna to nawet moglabym ukryc brzuszek i isc na dyskoteke i zaden facet by nie podejrzewal ze ciezarna jestem. Chcialabym troche wiecej wazyc, bo sie martwie ze tak nic nie tyje:( Dalej skora i dziura, no i jeszcze biust i brzuch i pyzata buzia od zawsze.

reklama
Ooo Ziewaczka to coś jak u mnie :-D waga wyjściowa 52kg, potem schudłam poniżej 50, a teraz powoli powracam, dzisiaj na wizycie 51,3 coś w końcu ruszyło ;-) Ale na ciężarną to ja nie wyglądam, brzuszka jeszcze nie widać, tylko chodzi taki chudzielec z pyzatą buzią :-D Ale wiesz Ziewaczka ja to sobie tak tłumaczę, że taka przemiana materii i koniec. Nadejdzie czas to i swoje przytyję ;-)

Do góry