reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

Teraz poprzybieramy, a potem zrzucimy :) ja tez sobie raczej nie odmawiam jedzenia :) moja waga wyjściowa 58 kg a teraz ważę 61, 5 kg...brzuszek dość duży jak na 4 miesiąc, eksponuję go z dumą - i nie zwracam uwagi na złosliwe (bo takie tez słyszałam) komentarze...także dziewczynki jemy i sie tym nie przejmujemy :)

reklama
Magda najlepiej ważyc sie rano , po porannym wypróżnieniu , na golasa;-)Waga w ciągu dnia może zmieniać się o około2 kg..
Dziś po wizycie pochwalę się WAm jak moja waga;-)

dla mnie ważenie to najgorszy moment wizyty, choć nikt mi nigdy nie powiedział ze za dużo ani lekarz ani żadna położna to i tak zawsze się wstydzę wyniku na wadze:zawstydzona/y:

dziewczyny a mi idzie wszędzie nie mieszcze sie w swoje spodnie. Brzuch mam jakiś taki rozlany łaczy się z bokami które też się powiększają z dnia na dzień;/ o masakra!

MamiDo - podoba mi się podejście Twojego gina, chyba je zastosuję w praktyce, jak ktoś coś będzie na temat mojej wagi mówił:-)
iloonka - tak, tak, tylko będziemy musiały sobie założyć grupę wsparcia odchudzających się kwietniowych mam:rofl2:
g_agnes - ja niby na wadze nie przybrałam, ale też już się przestałam mieścić w starce spodnie, więc w zeszłym tygodniu pogoniłam męża i dostałam dwie pary ciążowych spodenek. Są super wygodne i w końcu nie muszę sobie rozpinać suwaczka wracając z pracy do domu:-D

MamiDo - podoba mi się podejście Twojego gina, chyba je zastosuję w praktyce, jak ktoś coś będzie na temat mojej wagi mówił:-)
iloonka - tak, tak, tylko będziemy musiały sobie założyć grupę wsparcia odchudzających się kwietniowych mam:rofl2:
g_agnes - ja niby na wadze nie przybrałam, ale też już się przestałam mieścić w starce spodnie, więc w zeszłym tygodniu pogoniłam męża i dostałam dwie pary ciążowych spodenek. Są super wygodne i w końcu nie muszę sobie rozpinać suwaczka wracając z pracy do domu:-D

ja się piszę do grupy odchudzającej :) a z moim doświadczeniem w odchudzaniu z chęcią pomogę ;D

reklama
Do góry