reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

vilmaq a może nie będzie trzeba?:tak:byłoby fajnie gdyby waga ot tak sama spadła do stanu wyjsciowego choć ja mam zamiar wrócić do wagi jeszcze z 1 roku studiów:-D

reklama
hehe byłoby fajnie, ale w cuda nie wierzę :) ja mam tendencję do tycia więc muszę się troszkę przyłożyć do trzymania jako takiej figury, dodatkowo moją słabością i największą życiową pasją jest jedzenie więc w zasadzie jest to wieczna walka z największym moim uzależnieniem :)
Poza tym tez najchętniej wróciłabym do wagi sprzed pierwszej ciąży czyli 58kg :) wtedy czułam się najlepiej :) teraz mam ponad 10kg więcej :p więc będzie co gubić :p

tu się zgadzam jeśli kuracja jest pod okiem lekarza to jest ok.

A ja się kłócić z nikim nie bede bo każdy ma swoje zdanie i ma do tego prawo:)

Vilmaq
ja też bym chciała wrócić do wagi sprzed pierwszej ci czyli ok 60kg, i mam takie marzenie żeby na swoje 30 urodziny się trochę wylaszczyć;-)będę mieć na to rok od urodzenia dziecka więc myślę że to realne

robaczek :) w takim razie jesteśmy w tym samym wieku :p A co za tym idzie proponuje połączyć siły po urodzeniu dzieciaczków i wylaszczyć się wspólnie :) do tej naszej 30tki :)

vilmaq
no to będziemy razem działać:-)bo ja na pewno będę mieć co zrzucać, zresztą już mam, a co dopiero do kwietnia;-)

u nas na lipcówkach jedna z nas urodziła drugie dziecko, w ciąży przytyła 9kg! a po niecałym miesiącu już zrzuciła 12kg!!:szok: ale u mnie takich cudów nie będzie

wow :) też bym tak chciała :/ ale ja już niestety przytyłam 5-6kg więc do 9 mało mi zostało a do kwietnia kopa czasu :/. W ogóle zauważyłam że przybieram w innych częściach ciała niż za pierwszym razem. Teraz najwięcej zostaje w okół bioder... w brzuchu oczywiście też.

A ja codziennie wchodze na wage i codziennie 57 kg. Sama nie wiedzac czy to dobrze ze nie tyje czy moze zle ze dzidzia cos slabo przyrasta...az tu nagle odkrylam ze moja waga jest zepsuta...no i nie wiem ile przytylam. Zapytam pielegniarki w piatek bo mam wizyte :-D

reklama
izka uspokoję cię troszkę :) na naszym etapie ciąży przybieranie dzidzi mierzone jest w gramach więc to nic złego że nie przybierasz :) wód płodowych jest jeszcze stosunkowo niedużo łożysko malutkie i leciutkie :) także ciąża narazie wagowo nie powinna być brana pod uwagę ;)

Do góry